Måns Zelmerlöws bilder från lyxsemestern med hustrun Ciara Zelmerlöw

MÅNS ZELMERLÖW, CIARA ZELMERLÖW

Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara befinner sig i Spanien.
På sitt Instagram-konto delar artisten nu med sig av privata biler från lyxsemestern – till följarnas stora glädje.
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
Slå på ljud

Måns Zelmerlöw, 35, slog igenom i Idol 2005 där han till slut landade på en femteplats. Sedan dess har Måns blivit en av Sveriges mest folkkära artister och tv-profiler. Han har bland annat varit programledare för Allsång på Skansen och 2015 tog skåningen hem Melodifestivalen och Eurovision song contest med låten Heroes.

Inte allt för länge sedan såg vi artisten sitta med i juryn i TV4:s nya succéprogram Masked Singer tillsammmans med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren och Nour El-Refai.

2016 träffad Måns Zelmerlöw den brittiska skådespelerskan Ciara Zelmerlöw, 34, och tre år senare gifte sig paret. Tillsammans har det sonen Albert.

Måns och Ciara Zelmerlöws sommarhus i Sverige

Sedan några år tillbaka bor den lilla familjen, som även består av Ciaras son Archie, i London, men förra året köpte de ett sommarhus i Kattvik i Båstad. Att det blev ett hus i just Skåne kan ha att göra med att Måns är därifrån.

Huset makarna köpte var dock ett renoveringsprojekt, och efter ett helt år av renovering visade både Måns och Ciara upp resultatet tidigare i sommar.

Förutom havsutsikt så har huset även en stor pool och jacuzzi.

Måns delar med sig av bilder från lyxsemestern med Ciara

Just nu befinner sig Måns och Ciara Zelmerlöw på en lyxsemester i Spanien och på Ibiza. På sitt Instagram-konto delar Måns med sig av bilder på honom och Ciara på en båt.

”Underbara aktiviteter med underbara människor. Och jag håller på att lära mig att spela saxofon, till allas stora glädje (det är verkligen ett instrument som är gjort för att lära sig på små ytor med andra människor)”, skriver han skämtsamt i ett av inläggen.

Bilderna från Måns Zelmerlöws semester med hustrun Ciara får följarna att jubla i kommentarsfältet.

Första bilden…wow …. Så fint”, skriver en person.

Så vackra ihop”, hälsar en annan.

Även hustrun Ciara har kommenterat bilderna på Instagram och det råder ingen tvekan om att kärleken mellan dem fortfarande är stark.

Love you”, skrev hon följt av en rad hjärtemojis.

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws starka ord till Ciara Zelmerlöw inför alla

LÄS OCKSÅ: Dagny Carlssons önskan om bloggen efter plötsliga försämringen

FOTO: Henrik Montgomery/TT/privat

FRÅN FÖRSTASIDAN