Paulina Danielssons pojkvän Alexander Zobel har gjort ett skönhetsingrepp

Paulina "Paow" Danielsson och Alexander Zobel.

Förra året gjorde Paradise hotel-profilen Paulina "Paow" Danielsson ett riskfyllt skönhetsingrepp då hon filade ner sina tänder.
Nu har hennes pojkvän Alexander Zobel hakat på trenden.

Tv-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 27, gjorde sig känd för svenska folket när hon drev en av de största bloggarna i Sverige, Paow.se, som hon startade 2009. Hon medverkade även i reality-serien Paradise hotel första gången 2014 och tog då hem hela tävlingen, sedan dess har hon varit med i programmet tre gånger till.

Paow jobbar idag som influencer på sina sociala medier där hon har över 200 000 följare, hon öppnade även ett konto på OnlyFans 2021.

KÄRLEK Bonde-Susannas fina hyllning till Hannes efter förlossningen

Paow valde att göra ett riskfyllt ingrepp – fila ner sina tänder

Paulina har gjort flera skönhetsingrepp under åren och hon har ofta delat med sig om ingreppen till sina följare, bland annat att hon har gjort sina läppar.

Flera gånger har Paow berättat att hon har haft stora komplex för sina tänder, så förra året åkte realitystjärnan ner till Turkiet för att fixa sin tandrad. Hon gjorde då ett ingrepp där man byter ut sina egna tänder till fasader. Det hela går ut på att man först filar ner sina egna tänder till små stumpar, och sedan sätter på de kritvita tandfasaderna ovanpå.

Hon var väldigt öppen med ingreppet och visade både före- och efterbilder på sitt leende.

I en intervju med Nyheter24 förklarar Maria George, klinikchef för Folktandvården Eastmaninstitutets proetikavdelning att denna procedur är oerhört riskfylld.

– Har du slipat ner tänderna är du för alltid dömd att ha en fasad eller krona. Det går aldrig att återskapa den vävnaden som du slipar bort, någonsin, säger hon till Nyheter24.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pojkvännen Alexander gör samma ingrepp som Paulina

Trots den riskfyllda operationen har nu även Paulinas pojkvän Alexander Zobel, 28 åkt ner till Turkiet för att göra samma operation som sin flickvän. På sin Instagram har han också delat flera bilder från kliniken nere i Turkiet men däremot delade han inte bilder på när tänderna var filade som sin flickvän.

I veckan delade Alexander en bild på resultatet, till bilden skriver han att han är nöjd: ”Jag kunde inte vara gladare över resultatet och hela upplevelsen”.

Spana in resultatet här!

LÄS OCKSÅ: Bilden avslöjar Alice Stenlöfs återförening med ex-pojkvännen Jireel

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsens pik till Pernilla Wahlgren i Allsång på Skansen

FOTO: Paulina "Paow" Danielsson/Instagram, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!