LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bilden avslöjar Alice Stenlöfs återförening med ex-pojkvännen Jireel

18 aug, 2021 
ALICE OCH JIREEL
Tidigare i år bekräftade Alice Stenlöf och Jireel att de gjort slut.
Sedan dess har de inte setts umgås med varandra – förrän nu.
Se bilden som avslöjar ex-parets återförening här!
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Alice Stenlöf är influencern vars karriär verkligen tog fart i samband med att hon och nära vännen Bianca Ingrosso startade en podcast ihop. Sedan dess har det minst sagt gått bra för Alice, som bland annat dansat i Let's dance och synts i flera andra tv-sammanhang.

Alice är även flitig på Youtube där hon delar med sig av videor från sin vardag, och det var även där följarna fick en inblick i hennes relation med artisten Jireel. Jireel och Alice bekräftade att de var ett par hösten 2020, men redan i februari i år kom nyheten att de två valt att gå skilda vägar. Men nu har de synts umgås igen och det ser minst sagt kärleksfullt ut!

Alice Stenlöfs och Jireels uppbrott

Både Alice och Jireel gick ut i sociala medier och förklarade att relationen var över i vintras. Alice konstaterade i en av sina vloggar att hon mått dåligt.

– Sanningen är att jag har mått bajs, jag har mått riktigt jävla dåligt den senaste perioden och jag har behövt ta hand om mitt psyke innan jag tar hand om något annat, berättade hon då.

Annons

Jireel gick även han ut på Instagram och klargjorde för följarna att de inte var ett par. Han förtydligade även att ingen av dem varit otrogen.

”Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa”, skrev han på Instagram och fortsatte:

”Ni behöver inte vara förvirrande av allt snack som går runt. Jag förstår att tankar riktas mot otrohet då det är det första man tänker på när det kommer till män, men så var aldrig fallet för oss”.

Jireel och Alice återförening – håller om varandra på Gröna Lund

Nu har Jireel och Alice dock börjat umgås igen. De två har bland annat gått på Gröna Lund tillsammans och på bilden går det att se Jireel hålla om ex-flickvännen Alice Stenlöf.

Annons

Enligt flera uppgifter till Hänt har många besökare sett Alice och Jireel på nöjesfältet och de ska dessutom ha kysst varandra.

Alice och Jireel syns gå tillsammans på Grönalund, Jireel håller armen runt Alice.

Alice och Jireel har dock inte bekräftat återföreningen eller att de skulle vara tillsammans igen.

Hänt har sökt Alice Stenlöf för en kommentar utan gensvar.

FOTO: Pontus Lundahl/TT / Jessica Gow/TT

Annons