Paulina "Paow" Danielsson om barnplanerna med pojkvännen Alexander Zobel

Paulina "Paow" Danielsson, Alexander Zobel

Paulina "Paow" Danielsson har varit en omtalad person sedan hon medverkat i flera säsonger av dokusåpan Paradise hotel. Sedan tidigare i år är hon tillsammans med den danska miljonären Alexander Zobel och på sin Instagram berättar hon nu om barnplanerna.

Paulina "Paow" Danielsson, 27, har skapat rubriker sedan 2009 då hon som 15-åring startade bloggen Paow och snabbt blev en av Sveriges största bloggare. Efter att bloggkarriären tagit fart ställde hon upp i dokusåpan Paradise hotel år 2013 och har sedan dess ställt upp i flera säsonger till av dokusåpan, samt flera andra tv-program, däribland Lyxfällan.

Paows kärleksliv har alltid varit väldigt omtalat, inte minst efter att hon blev tillsammans kändissonen Lance Hedman Graaf, 21. Lance är son till Magdalena Graaf och fotbollslegenden Magnus Hedman. Under tiden ihop förlovade sig Lance och Paow men efter ett turbulent år gick de skilda vägar 2018.

Efter det stormiga förhållandet med kändissonen ställde hon upp i Paradise hotel där hon träffade den sex år yngre killen Mattias Helén och som hon senare blev ett par med. Efter att det bekräftats att Mattias varit otrogen mot dokusåpastjärnan gjorde de slut och tidigare i år, under en resa i Mexiko, träffade Paow sin nuvarande pojkvän.

Han som fångat realitystjärnans hjärta är ingen mindre än den danska mångmiljonären Alexander Zobel, 28. Alexander är arvinge till den bortgångne Peter Zobel – jetsettern, kungavännen och grundaren till det danska försäkringsimperiet Codan.

”BÄSTA VI VET” Sigrids avslöjande om relationen med Robin

Paow har tidigare uttalat sig om hennes nya kärlek

Tidigare i år skrev Paow på sin Instagram att hon tror att hennes nya pojkvän är den rätte.

”Jag tror verkligen det. Jag har varit kär förut men det här är något helt annorlunda. Det kändes rätt efter bara tre dagar. Han är ett år äldre än mig, har koll på sin egen "skit", levt livet innan. Så vi är betydligt mer på samma plats i livet”, skrev Paow om Alexander och fortsatte:

”Sen får han mig att må så himla bra, får mig att känna mig vacker varje dag. Han får mig att känna mig som en slutstation och inte bara ett stopp på vägen”, skrev hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Paow om barnplanerna med pojkvännen

Paow är aktiv på sina sociala medier och uppdaterar ofta sina följare om äventyr och resor hon gör, numera med pojkvännen Alexander. Under en frågestund på sin Instagram svarar Paow på sina följares frågor. Bland annat verkar det nu vara klart att Paow lämnar Sverige – för ett liv i Danmark med pojkvännen.

En annan fråga som kom upp under frågestunden var hur realitystjärnan ser på att skaffa barn med pojkvännen i framtiden. Varpå Paow svarade:

”Hmm. Om typ 3 år? Hade gärna velat resa lite till. Sen vill jag helst vara gift innan jag skaffar barn. Men vi får se. Time Will Tell.”

Paow Instagram

Paows barnbesked. Foto: Paulina "Paow" Danielsson

Trots att de bara varit tillsammans några månader verkar det alltså som att paret har stora planer för framtiden.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts bild från semestern får följarna att jubla: ”Grattis”

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg visar upp nyrenoverade miljonvillan – bilderna visar

FOTO: Paulina "Paow" Danielsson/Instagram, TT

SENASTE NYTT!