Paulina "Paow" Danielsson om uppbrottet från Lance Hedman

Paulina "Paow" Danielsson

Paulina "Paow" Danielsson har varit omskriven i både upp och nedgångar.
Men då nyheten om att hon inlett en romans med Lancelot "Lance" Hedman fanns det ingen hejd på rubrikerna – och inte bättre blev det när de plötsligt bröt förhållandet.
– Den perioden var jobbig eftersom det uppbrottet var väldigt jobbigt.
Slå på ljud

Paulina “Paow” Danielsson, 27, är just nu högaktuell då hon under förra veckan klev in som en av PH-drottningarna i höstens säsong av Paradise Hotel. Sedan Paulina var bara 14 år gammal har hon blivit omskriven otaliga gånger. Inte minst för hennes vilda festande och stormiga romanser.

Efter ett halvt liv i ramljuset kan man tro att Paulina hr sett allt. Men i en intervju med Expressen berättar hon nu om några av sina tuffaste perioder i livet där hon helst önskat att hon fick undvika löpsedlarna. Det var under 2017 som nyheten om att Paow och proffsboxaren Lance Hedman Graaf, 20, var ett par kom. Men efter ett stormigt förhållande valde paret att bryta upp bara ett år senare – något som Paulina då tyckte kändes helt rätt.

– Det är så jäkla skönt. Jag är hellre lycklig singel än olycklig och tillsammans med någon, sa Paulina i en intervju då.

Men trots att hon många gånger berättade om hur nöjd hon var med beslutet har Paow flera gånger talat öppet om tuffa perioden efter uppbrottet. Att komma över Lance var ingen dans på rosor och när han bara två år senare förlovade sig med flickvännen och modellen Emilia Lantz, 29, la hon inte ner mycket vikt vid beskedet:

– Lance är ju väldigt intensiv som person. Han sa att han älskade mig efter en vecka liksom men sen vet jag inte hur det är nu, sa hon då till Hänt.

”Såg honom överallt”

Att tiden efter förhållandet med Lance tog hårt på Paulina finns det dock ingen tvekan om. I en intervju med Expressen berättar hon att rubrikerna efter separationen var en av de tuffaste perioderna i hennes liv.

– Efter att jag hade varit tillsammans med Lance var det lite jobbigt. Man såg honom överallt, i varenda tidning som gick, så jag fick aldrig riktigt komma över honom. Folk frågar mig om honom än idag vilket är lite skumt liksom, säger Paulina till tidningen och fortsätter:

– Den perioden var jobbigt eftersom det uppbrottet var jobbigt.

Men det är inte enda gången som livet varit tufft för Paulina. Livet som kändis har kommit med både fördelar och nackdelar. En av de mindre bra sakerna är att veta vem som umgås med henne för den hon är och vem som bara vill bli en del av hennes namn.

– Det känns som att man har haft så många ytliga relationer och man vet inte riktigt vilka som är ens verkliga vänner. Eller, nu vet jag väl det mer än vad jag gjorde när jag var yngre eftersom jag var tvungen att lära mig den hårda vägen att ställa mig frågan vilka relationer jag haft som är på riktigt.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!