Paulina ”Paow” Danielssons nya kärlek Alexander Hermann Zobel

Paow och Alexander

Förhållandet mellan Paulina ”Paow” Danielsson och Mattias Helén har gått upp och ner.
Men nu verkar Paulina ha dragit ett ordentligt streck i sanden då hon berättar sanningen om uppbrottet – och visar upp nya kärleken!

Relationen mellan Paulina ”Paow” Danielsson, 27, och Mattias Helén, 20, har fått många att lyfta frågande på ögonbrynen. Paret träffades under inspelningen av vårens Paradise hotel och snart gick vänskapen över i en kärleksrelation. Väl hemma i Sverige visade tv-profilerna upp sin kärlek öppet på sina sociala medier. Men, allt gott har ett slut och så även kärleken mellan Paow och Mattias. I slutet av sommaren berättade Mattias att han valt att avsluta förhållandet.

– Hon är asskön att hänga med och vi är inte osams eller så, vi pratar ju och har inget alls emot varandra. Det är ingen fara, sa sa han då innan han fortsatte med att förklara att han trots det inte ville binda upp sig i ett förhållande.

BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/Aftonbladet

För den uppmärksamme var det dock inte svårt att förstå att det forna paret fortfarande hade ett gott öga för varandra då Paow gjorde det tydligt på sociala medier att de båda fortfarande hade en mycket nära relation. Bara några månader senare tog förhållandet ytterligare en vändning då de realityprofilerna meddelade att de återigen var ett par.

Paulinas sorg efter anklagelsen mot Mattias

LÄS MER: Viktor Frisks starka ord till Martina Haag inför alla

Inte heller denna gång höll dock kärlekslyckan speciellt länge. I slutet av året skrev nämligen en hjärtekrossad Paulina på sin blogg att förhållandet spruckit efter att Mattias varit otrogen.

”Det som gör absolut ondast är att jag trodde på riktigt att det var mig han ville ha för att han kämpade fruktansvärt hårt för att få tillbaka mig. Fast än det var jag som var osäkert och hade liksom stängt av mina känslor för han”, skrev hon då.

I en intervju med Hänt har Paulina berättat om känslorna efter sveket och sanningen kring förhållandet. Då sa hon att Mattias var den som hade varit drivande i att paret skulle återförenas och Paulina själv var tvungen att lämna en annan flamma för att gå tillbaka till sin gamla kärlek.

Ryktet om otrohet är dock oklart då Mattias själv sagt att det inte finns någon sanning bakom Paulinas anklagelse.

Visar upp nya kärleken

Förhållandet blev inte mindre komplicerat att förstå sig på då Mattias Helén bara några veckor efter uppbrottet la ut en bild på Instagram där han kysser realitystjärnan Paulina på nyårsafton.

Nu verkar dock relationen återigen ha gått i kras då Paulina är i Mexiko – och har träffat en ny kärlek. Det är under en frågestund på Instagram som hon får frågan om vad som hänt med Mattias.

”Inget speciellt egentligen. Träffade en kille som verkligen golvade mig direkt, så kändes taskigt att fortsätta vara tillsammans med honom då. Vi är trots allt väldigt olika. Jag blir olycklig av att endast kunna ses någon gång i veckan + att jag vill resa”, skriver Paulina innan hon fortsätter med att göra klart att Mattias fortfarande har en väldigt speciell plats i hennes hjärta:

”Han är en så fin kille, och jag älskar honom massor. Men inte i detta liv helt enkelt”.

Under samma frågestund passar Paulina även på att visa upp den nya mannen i hennes liv. Alexander Hermann Zobel kommer från Danmark och är precis som Paulina ute på resande fot. Trots att de båda bara känt varandra i två veckor kom de varandra in på livet då han plötsligt hamnade på sjukhus och Paulina valde att ringa hem till Sverige och avsluta relationen med Mattias.

”Grejen är att Alex hamnade på sjukhus och jag var där med honom. Under tiden på sjukhus kom vi varandra nära. Så ja det blev via telefon. Jag kände att det var mest rättvist mot så att han inte sitter hemma och väntar på mig. Oavsett så har vi pratat och allt är löst. Det var på väg att hända ändå, annars hade jag inte åkt till Mexiko i en månad”.

LÄS OCKSÅ: Paulina Danielssons hårda kritik mot Nicole Falciani

LÄS OCKSÅ: Nicole Falciani pik mot Eric Saade – efter känslosamma uppbrottet

FOTO: TT/Instagram

Senaste nytt