Följarnas frågor efter Paulina Danielssons kyssbild med Mattias Helén

Paulina Danielsson och Mattias Helén.

Precis innan året tog slut tog också Paulina Danielssons och Mattias Heléns förhållande slut.
Men nu har Mattias Helén lagt upp en nu bild på Instagram där han kysser Paradise hotel-veteranen på nyårsafton.
Något som gör följarna förvirrade.

Realityprofilerna Paulina ”Paow” Danielsson, 27, och Mattias Helén, 20, träffades under inspelningen av vårens säsongen av Paradise Hotel.

När de kom tillbaka till Sverige efter inspelningarna började de att träffas och inledde snart en kärleksrelation. På sociala medier visade paret öppet sin kärlek, men i somras avslöjade de att kärlekssagan nått ett slut.

Mattias Helén förklarade efter uppbrottet vad som hade hänt:

LÄS MER: 7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

– Hon är asskön att hänga med och vi är inte osams eller så, vi pratar ju och har inget alls emot varandra. Det är ingen fara, sa han.

Han sa också att han fortfarande bryr sig om Paulina Danielsson och att hon är en väldigt fin person, men att han inte kunde vara kvar i förhållandet.

Paulina Danielssons ord efter uppbrottet

Men efter uppbrottet kom realityprofilerna med ett nytt besked – de var nämligen återförenade. Allt verkade vara guld och gröna skogar för Paulina ”Paow” Danielsson och Mattias Helén men nu har kärlekssagan återigen fått ett abrupt slut.

En hjärtekrossad Paulina Danielsson skriver på sin blogg att Mattias Helén, enligt henne, varit otrogen och att hon nu mår väldigt dåligt efter det som hänt.

”Det som gör absolut ondast är att jag trodde på riktigt att det var mig han ville ha för att han kämpade fruktansvärt hårt för att få tillbaka mig. Fast än det var jag som var osäkert och hade liksom stängt av mina känslor för han”, skriver hon.

Paulina Danielsson har tidigare berättat för Hänt hur hon mår efter uppbrottet:

– Känner mig väl mest lurad. Lämnade ändå en bra kille jag börja träffa innan för att Mattias ringde mig varje dag. Skicka sms och sa hur mycket han ville ha tillbaka mig. Så gör han såhär en månad senare, så känner mig lurad, säger hon.

Mattias Helén avfärdar påståendet att han varit otrogen och svarar ”nej” på frågan.

Följarnas frågor efter kyssen

Men nu kommer nästa vändning i denna stormiga kärlekssaga. På Instagram har nämligen Mattias Helén lagt upp en bild på honom och Paulina Danielsson när de kysser varandra på nyårsafton.

Paulina Danielsson har i sin tur lagt ut en story på Instagram där hon visar upp sitt nyårsfirande med bland annat Mattias Helén.

Efter kyssbilden har flera följare många frågor om hur relationen mellan realityprofilerna egentligen ser ut.

”Skämtar du”, skriver en följare.

”Jag är så förvirrad”, skriver en annan.

Hänt har sökt Mattias Helén och Paulina Danielsson.

FOTO: Instagram/Fredrik Sandberg/TT

LÄS OCKSÅ: Patriks relation med Arvid idag – efter dramat i Paradise hotel

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz har börjat dejta efter uppbrottet från Emil Ingemarsson