Margaux Dietz har börjat dejta efter uppbrottet från Emil Ingemarsson

Margaux om singellivet efter Emil

Margaux Dietz har legat lågt på kärleksfronten sedan uppbrottet från Emil Ingemarsson.
Nu avslöjar Youtube-profilen att hon har börjat dejta igen.
– Jag kände att jag behövde våga, skriver hon på sin blogg.

Margaux Dietz och Jacob Liebermann
Slå på ljud

Hösten 2019 sedan bestämde sig Margaux Dietz, 30, och Jacob Liebermann, 35, för att gå skilda vägar efter flera år ihop. Det forna paret har sonen Arnold, 3, ihop och numera har de delat vårdnad. Till en början bodde Arnold ett par dagar i taget hos den ena föräldern, men numera satsar Margaux och Jacob istället på varannan vecka-upplägget, vilket är en omställning som varit tuff för Youtube-profilen.

Det är inte bara familjesituationen som har förändrats en hel del för Margaux det senaste året, hon har även haft ett rejält händelserikt kärleksliv. Ett par månader efter separationen från Jacob avslöjade hon nämligen att hon skaffat en ny pojkvän.

Margaux plötsliga uppbrott från Emil

Personen som fått Margaux Dietz på fall var ingen mindre än Emil Ingemarsson, 26, som hon träffat genom den gemensamma vännen Viktor Frisk, 25.

Emil och Margaux kärlekssaga började med att de la upp en pussbild och ett par veckor senare bekräftade de relationen. Utåt sett verkade det som att allting var frid och fröjd – men redan i oktober tog det plötsligt slut mellan dem.

I ett meddelande till Hänt berättade Emil Ingemarsson om sina känslor kring uppbrottet från Margaux.

”Det stämmer att vi har valt att gå skilda vägar. Men Margaux kommer alltid vara en bra vän till mig”, förklarade han då.

Tuffa tiden efter kärlekskraschen

I podcasten Margaux & Theo, som Margaux gör tillsammans med sin storebror Theo Dietz, 35, har hon pratat öppet om tankarna kring att återigen vara singel.

– Det känns ganska bra just nu. Eller okej det känns skit. Singel, vilket tragiskt ord, sa hon i podden tidigare i höst.

Då var det tydligt att Margaux inte var redo att träffa någon ny.

– Jag är inte på dejtingstadiet just nu. Det är för tidigt.

Nu har Margaux börjat dejta igen

Men nu, cirka sex veckor efter att nyheten om uppbrottet från Emil blev känd, har Margaux ändrat sig. I ett inlägg på sin blogg berättar Youtube-probilen att hon har varit på ett par dejter.

”Jag kände att jag behövde våga mig på det (även detta innan nya restriktionerna)”, skriver hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Den rådande pandemin sätter dock käppar i hjulet för Margaux kärleksliv.

”Det är väldigt kul att jag känner att jag är redo att i alla fall se vad som finns även om jag inte alls är redo för något seriöst. Men det är väl då det händer … suck. Riktigt bra tajming att känna att man är redo samtidigt som pandemin slår till lite extra”, skriver Margaux Dietz.

LÄS OCKSÅ: Margaux starka ord till Theo efter skönhetsingreppet

LÄS OCKSÅ: Margaux sorg efter beslutet med Jacob Liebermann

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN