Margaux Dietz sorg efter beslutet med Jacob Liebermann

Margaux Dietz och Jacob Liebermann

Margaux Dietz delar nu med sig av sin stora sorg efter det nya beslutet för sonen Arnold.
I ett inlägg på Instagram beskriver hon de starka känslorna hon känner över situationen.
”Förstår inte hur det ska gå”, skriver Margaux i inlägget.

Influencern Margaux Dietz, 29, och ex-maken Jacob Liebermann, 34, beslutade sig i slutet av förra året för att gå skilda vägar. Detta bara månader efter det omskriva bröllop som paret arrangerade på Hesselby slott med Ebba Busch Thor som vigselförrättare.

Sprickan i relationen

Trots parets beslut att avsluta relationen syntes de till en början flitigt umgås. De hade familjedagar ihop med sonen Arnold, 3, och arbetade dessutom fortsatt ihop. När Jacob sedan gästade i Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast berättade han om den spricka som uppkommit i relationen med Margaux. Han förklarade att ex-makarna inte längre sågs och att han hade slutat arbeta för Margaux företag.

– Trots separationen var det ändå så att vi sågs ett par dagar i veckan och skulle då jobba lite tillsammans och sen skulle vi vara föräldrar. Allting blev bara en soppa, sa han i podcasten.

Margauxs kärlekslycka med Emil

Sedan dess har mycket skett. Margaux har bland annat funnit kärleken på nytt. Det är nämligen så att pojkvännen Emil Ingemarsson stulit hennes hjärta. Det dröjde ett bra tag innan Margaux tillslut bekräftade relationen men sedan dess har Emil dykt upp titt som tätt på Youtube-kanalen. Emil och Margaux träffades genom den gemensamma vännen Viktor Frisk, 25, och har synts umgås sedan flera månader tillbaka.

När Hänt nådde Jacob Liebermann i samband med Margaux relationsavslöjande förklarade han att han var glad för hennes skull.

”Emil är en jättesnäll kille och om han gör Margaux lycklig är det såklart fantastiskt!”, skrev Jacob då till Hänt.

Sorgen efter nya beslutet

Förutom Emil så finns det även en annan kille som ständigt syns på Margaux Youtube-kanal – sonen Arnold. Från dagen han föddes har han flitigt varit en stor del av Margaux innehåll på hennes sociala medier. Sedan uppbrottet med Jacob har Margaux varit öppen med de svårigheter som kommit med att vara separerad och ha barn ihop. Hon har vid flera tillfällen uttryckt sin ledsamhet över att lämna ifrån sig sonen när han ska spendera tid hos sin pappa.

Efter att Margaux och Arnold spenderat några dagar tillsammans på Gotland är det snart dags för Margaux att säga hejdå till sonen igen. Detta är en sorg som hon delat med sig av i ett inlägg på Instagram.

”Kommer bli hemskt att vara utan den här killen i två veckor. Förstår inte hur det ska gå”, skriver Margaux till en bild på sig och Arnold.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Youtube