Margaux Dietz sorg över varannan vecka-livet med sonen Arnold

27 okt, 2020 
Margaux om sorgen
Margaux Dietz har tillsammans med ex-pojkvännen Jacob Liebermann sonen Arnold. Nu har de kommit fram till att göra en stor förändring i vardagen.
– Det skär i hjärtat, säger Margaux i vloggen.
Annons
Allt om Margaux Dietz
Allt om Margaux Dietz

Det har varit ett händelserikt år för multitalangen Margaux Dietz, 30. Vid sidan av programledaryrket gör hon succé med podden Margaux & Theo som hon har med sin storebror. Margaux har även en populär Youtube-kanal och hon är stor på såväl bloggen som Instagram.

På kärleksfronten har det varit lite av en bergochdalbana för Margaux del. I december valde hon och Jacob Liebermann, 35, att gå skilda vägar bara månader efter att de gift sig. Tillsammans har det forna paret sonen Arnold, 3.

Kort efter uppbrottet kunde man se att Margaux funnit kärleken på nytt. Denna gång var det Emil Ingemarsson, 26, som fångat hennes hjärta. De träffades genom den gemensamma vännen Viktor Frisk, 25. Men inte heller det förhållandet höll för evigt och i augusti meddelade ex-paret att de valt att göra slut.

Margaux och Jacob umgicks för sonens skull

Kort efter separationen mellan Margaux och Jacob bestämde ex-makarna att de skulle fortsätta umgås med varandra, för Arnolds skull. Det dröjde inte länge innan de insåg att det inte funkade i praktiken.

Annons

Då började de istället ha Arnold på egna håll och fram tills nu har han bott hos sina föräldrar varannan, eller var tredje dag. Men nu har Margaux och Jacob pratat och kommit fram till en ny lösning. I sin senaste vlogg berättar Margaux nu för Arnold om det nya beslutet; att han ska börja bo varannan vecka istället.

– Nu har pappa och jag pratat och vi har sagt att vi ska byta varannan vecka istället, så du kommer vara en vecka hos pappa från och med imorgon, säger hon.

Margaux hade förväntat sig en helt annan reaktion än vad hon nu fick av sonen.

– Det gör ingenting mamma, säger han varmt.

Margaux blev så tagen av reaktionen att hon inte riktigt visste vad hon skulle säga.

– Jag trodde ju att han skulle bryta ihop men istället sa han bara ”det gör inget, mamma”. Han fattade i alla fall direkt att det är mig det är synd om, konstaterar hon.

Annons

Det sorgliga avskedet från Arnold

Det hela blev väldigt påtagligt och sorgligt när hon lämnar Arnold till sin pappa. Då inser både Margaux och Arnold att de faktiskt kommer vara ifrån varandra en hel i hela sju dagar.

– Alltså fy farao, det där var faktiskt hemskt. Nu tror jag att det faktiskt gick upp för honom att det är en hel vecka tills vi ses. Det där var ledsamt. Men jag tror fortfarande att det typ är värre för mig. Vi kommer sakna varandra så mycket så att när vi väl ses nästa vecka, då jäklar ska jag ha massa mys planerat, säger Margaux.

Det är efter att Margaux Dietz lämnat sonen som det brister för henne.

– Det skär i hjärtat, men nu är det dags att göra det bästa av situationen, säger hon med gråten i halsen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons