Margaux Dietz sorg efter pojkvännen Emil Ingemarssons beslut

Emil Ingemarsson och Margaux

I somras avslöjade Margaux Dietz att hon och Emil Ingemarsson är ett par.
Nu berättar Youtube-profilen att hon och pojkvännen ska skiljas åt.
– Känns så tråkigt, skriver hon på sin blogg.

2020 har varit ett händelserikt år för Margaux Dietz 29, del. Hon inledde detta som nybliven singel, efter uppbrottet från sin tidigare fästman Jacob Liebermann, 34, som hon har sonen Arnold, 3, tillsammans med.

Sedan separationen har Youtube-profilen tillbringat en hel del tid med sina vänner. Två personer som har synts vid hennes sida de senaste månaderna är vännerna Viktor Frisk, 25, och Emil Ingemarsson, 26. Under våren började Emil och Margaux umgås allt mer på egen hand, vilket fick många av hennes följare att undra ifall det var någonting mer än vänskap mellan dem. I juli bekräftade Margaux Dietz att hon och Emil är ett par.

– Vi har träffats ett tag, sa hon då kryptiskt.

Viktor Frisk om vännernas relation

Efter relationsavslöjandet har Margaux Dietz varit ganska förtegen om sitt kärleksliv. I ett blogginlägg berättade hon orsaken till detta.

På tal om vår relation så känner jag att det är väldigt svårt att veta vad jag ska säga förutom att vi är glada ihop och att allt är väldigt mysigt just nu”, skrev hon då.

Under sommaren har Emil och Margaux varit på semester på olika håll och de har knappt lagt upp några bilder ihop i sociala medier. För ett par veckor sedan dementerade Viktor Frisk att detta skulle bero på en osämja mellan dem.

”Nej vi är inte osams. Vi är bästa vänner nu och för alltid! Alla tre men vi har haft semester på olika platser”, skrev Viktor på Instagram då.

Avslöjar förändringen med Emil

Tidigare i augusti avslöjade Emil Ingemarsson att han och flickvännen ändå har hunnit tillbringa ett par lediga dagar ihop. I ett inlägg på Instagram delar han med sig av en bild på dem två.

”Övar på att andas”, skriver han intill en bild där han och Margaux mediterar i ett tält.

Nu ska dock Emil och Margaux ta farväl av varandra igen. På Margaux Dietz blogg berättar hon att pojkvännen ska iväg på en resa.

”Känns så tråkigt att vara utan varandra, men tiden kommer nog gå fort”, skriver hon.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Det verkar som att Margaux följare kommer att få se mer av paret framöver då Youtube-profilen nu har bestämt sig för att inte längre dölja relationen i sociala medier.

”Jag känner att det är dags att öppna upp lite mer här om vår relation och det känns väldigt skönt för han har gått och blivit en väldigt stor del i våra liv och med det här jobbet är det svårt att dölja saker/ gömma undan personer”, skriver Margaux Dietz.

LÄS OCKSÅ: Bianca och Benjamin Ingrosso utmanar Margaux Dietz

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz skarpa markering mot Jacob Liebermann

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet, Malin Hoelstad/SvD/TT