Viktor Frisks avslöjande om relationen med Emil Ingemarsson

Margaux Dietz, Viktor Frisk och Emil
Margaux Dietz och Emil Ingemarsson blev ett par tidigare i sommar.
De senaste veckorna har de befunnit sig på olika håll och heller inte träffat vännen Viktor Frisk.
Nu berättar Viktor sanningen om relationen.
Annons

Det har gått ett år sedan Youtube-profilen Margaux Dietz, 29, gifte sig med Jacob Liebermann, 34. Eftersom ceremonin inte hölls av en behörig vigselförrättare blev Margaux och Jacob aldrig äkta makar, men bröllopet var ändå en riktig kärleksfest.

Annons

Ett par månader senare berättade Margaux att hon och Jacob genomgick en tuff period i sin relation. Strax därefter bestämde de sig för att gå skilda vägar och separera. Till en början fortsatte de att umgås flitigt som vänner, men numera har de främst kontakt i frågor gällande deras gemensamma son Arnold, 3.

– Allting blev bara en soppa. Så just nu känns det ganska skönt att det är Arnold vi fokuserar på, sa Jacob när han gästade podcasten Bathina – en podcast i maj.

Bekräftar relationen med Emil

Efter uppbrottet från Jacob har Margaux Dietz rest och umgås en hel del med vänner. Två personer som har funnits vid hennes sida är Emil Ingemarsson, 26, och Viktor Frisk, 25.

Annons

De senaste månaderna har Margaux dock tillbringat lite extra mycket tid med just Emil. Efter att han la upp en video när de kysser varandra började följarna undra ifall det var någonting mer än bara vänskap mellan dem.

I början av juli bekräftade Margaux Dietz att hon och Emil Ingemarsson är ett par.

– Vi har träffats ett tag, sa hon i samband med relationsavslöjandet.

Margaux tystnad efter avslöjandet

Sedan dess har Margaux inte uttalat sig ytterligare om sitt nya förhållande. Anledningen till detta förklarade hon nyligen i ett blogginlägg.

På tal om vår relation så känner jag att det är väldigt svårt att veta vad jag ska säga förutom att vi är glada ihop och att allt är väldigt mysigt just nu”, skrev hon då.

Annons

För ett par dagar sedan bestämde sig Margaux för att åka iväg till Marbella ensam och pojkvännen har istället semestrat på annat håll. Han har bland annat umgåtts med Viktor Frisk hemma i Stockholm.

Viktor Frisk avslöjar sanningen

Följarna är vana vid att se Viktor, Margaux och Emil tillsammans väldigt ofta, men den senaste tiden har trion inte sammanstrålat alls. I ett nytt inlägg på Instagram avslöjar Viktor Frisk anledningen till detta.

”Nej vi är inte osams. Vi är bästa vänner nu och för alltid! Alla tre men vi har haft semester på olika platser. Helt sjukt att jag ens ska behöva besvara det här”, skriver Viktor Frisk intill en bild på honom och Emil.

Annons

I kommentarsfältet har Margaux Dietz skickat en kärleksfull hälsning i form av en hjärt-emoji.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Malin Hoelstad/SvD/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…