Jacob Liebermann om sprickan i relationen med Margaux

Jacob Liebermann och Margaux
Margaux Dietz och Jacob Liebermann har sedan sitt uppbrott synts umgås flitigt.
Men nu berättar Jacob om sprickan som uppstod i relationen, efter det beslut som ex-makarna tog.
– Allting blev bara en soppa, säger han i podden Bathina – en podcast.
Annons

I höstas beslutade sig Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, för att gå skilda vägar. Detta bara månader efter att de arrangerat ett stort bröllop med Ebba Busch Thor som vigselförrättare. Under den närmsta tiden efter uppbrottet sågs ex-makarna umgås flitigt med den gemensamma sonen Arnold, 3.

Annons

Tillsammans lämnade de sonen på förskolan, hade familjedagar och arbetade. Jacob var nämligen anställd i Margauxs bolag även efter uppbrottet, men i slutet på april berättade Margaux att de beslutat sig för att Jacob skulle avsluta sitt arbete.

”Det är dags att gå vidare på jobbfronten. Fastän det har fungerat bra så känns det som att vi ska fokusera på att hålla ihop privatlivet och inte ha fler utmaningar”, skrev hon i ett inlägg vid tillfället.

Annons

Jacobs ord om sprickan

Nu väljer Jacob själv att prata ut om uppbrottet. I Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast berättar han om hur relationen till Margaux ser ut idag.

– Just exakt här och nu är jag och Margaux, vi umgås inte jättemycket just nu. Jag tror också att det är naturligt. Det känns på ett sätt ganska skönt att vi får lite distans till varandra, säger Jacob i podcasten och fortsätter:

– Även när vi hade separerat, vi separerade någon gång vid årsskiftet så var det ändå så att jag fortsatte jobba med Margaux fram tills för bara några veckor sedan. Därför att jag var insyltat i vissa projekt och vi visste att jag skulle fasas ut men det gick inte bara att dra proppen på en gång. 

”Allting blev bara en soppa”

Jacob förklarar att detta innebar att relationen mellan dem tog stryk men att han ändå känner sig nöjd med beslutet som togs.

Annons

– Trots separationen var det ändå så att vi sågs ett par dagar i veckan och skulle då jobba lite tillsammans och sen skulle vi vara föräldrar. Allting blev bara en soppa.

– Så just nu känns det ganska skönt att så här, det är Arnold vi fokuserar på, vi har våra dagar, vi ser till att det funkar, att den rutinen funkar. Vi kommer att hitta tillbaks till där vi känner att vi verkligen att vi vill umgås och spendera tid tillsammans men just nu tror jag att det är ganska skönt för bådas skull att vi har lite lugn och ro.

Framtidsbeskedet med Margaux

När Bathina frågar Jacob om han tror att det finns chans till att han och Margaux hittar tillbaka till varandra relationsmässigt, ger han ett tveksamt svar.

– Vi mår inte bra av att vara tillsammans nu. Ingen av oss gör det, det kan vi bara konstatera. Vi mår bättre nu när vi är själva. Jag vet inte om vi kan hitta tillbaka, det kommer definitivt behöva, om ens möjligt, ta ett par år, säger Jacob Liebermann och förtydligar att det inte är något som han i nuläget hoppas eller tror kommer att ske.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Pontus Lundahl/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…