Margaux Dietz om svåra livspusslet med sonen Arnold

Margaux Dietz och sonen Arnlond

Boksläpp, lägenhetsaffärer och skönhetsmärken. Ja, Margaux Dietz har mycket nytt på gång nu. Det gör att alla bitar av livspusslet kan vara svåra att få ihop. Nu berättar multisysslaren hur hon lyckas.
Allt om Margaux Dietz
Slå på ljud

Det var förra hösten som Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann valde att avslöja att de gått skilda vägar. De hade varit gjort slut några månader tidigare och hållit ihop för deras son Arnolds, 2, skull. Sedan dess har mycket hänt.

Margaux Dietz sålde nyligen lägenheten som de hade ihop och som hon den senaste tiden bott själva i. Eller ja, Arnold har också hållit till där så klart.

Stora livsförändringen

Influencern har också hittat kärleken igen. Emil Ingemarsson heter han, och de letar nu efter ett nytt ställe att bo.

– Det här är början på ett nytt liv, en ny era, säger Margaux Diets in sin senaste Youtube-video.

Frågan är bara hur mycket av ett nytt det blir – och på vilket sätt. För ett par veckor sedan skrev nämligen Margaux Dietz ett inlägg på sin blogg. Hon hade då varit på middag hos sina vänner som har fyra barn. Den livsstilen lockade mångsysslaren.

”På tal om något annat så skulle jag kunna tänka mig fyra barn, en sådan perfekt konstellation hemma hos familjen Granfeldt”, skriver hon i inlägget.

Hon har också lanserat sitt eget skönhetsmärke, och inte minst har hon precis släppt en barnbok. Den heter Arnold reser till Sydafrika och är alltså tillägnad sin son.

Den läser om upp för Arnold i Youtube-videon – och av hans reaktioner kommer det att bli en populär bok bland de yngre.

”Rekommenderar ingen att skilja sig”

Det är mycket som händer i hennes liv alltså. I en intervju med DinaPengar berättar Margaux Dietz om hur det är att hålla alla arbetsbollar i luften samtidigt som hon ska ta hand om sin son. Och det verkar fungera hur bra som helst.

– Jag får energi av att våga göra nya saker. Jag är ju dessutom mamma och det både tar och ger mest energi. Det är svårt att få ihop det, men jag försöker ta med Arnold på ganska mycket, signeringar och plåtningar. Jag märker att det funkar för Arnold och då funkar det för mig, säger Margaux Dietz till DinaPengar.

Hon pratar också om uppbrottet med Jakob Liebermann. Samtidigt som det varit tufft berättar hon om att det inte är helt och hållet negativt att dela vårdnaden om sonen Arnold.

– Jag rekommenderar ingen att skilja sig, men det finns en liten fördel och det är att jag har tid att vila upp mig, säger Margaux Dietz och förklarar sedan vidare.

– Det ger ganska mycket att veta att man får sova hälften av nätterna.

Det återstår att se hur länge hon får njuta av att sova på nätterna eller om hon går något av barndrömmarna.

Bild: Eva Tedesjö/DN/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!