Margaux Dietz om singellivet efter uppbrottet från Emil Ingemarsson

Margaux Dietz

Karin Törnblom/TT
Relationen mellan Margaux Dietz och Emil Ingemarsson blev inte speciellt långvarig. Nyligen gick de ut med att de har valt att gå skilda vägar.
Nu berättar Margaux om sorgen över hennes livssituation.
– Det känns skit, säger hon i podden.
Slå på ljud

Det var i slutet av förra året som Margaux Dietz, 30, och Jacob Liebermann, 35, gick ut med att de gjort slut. Margaux och Jacob hade arrangerat ett påkostat bröllop bara ett halvår innan avslöjade att de valt att separera.

Tillsammans har det forna paret sonen Arnold, 3, och till en början syntes de umgås flitigt men allt eftersom tiden gick beslutade de sig för att endast fokusera på att vara föräldrar till den gemensamma sonen.

Eftersom Margaux jobbar med att uppdatera sina följare om sitt liv i format som Youtube, Instagram och podd, får följarna se hennes mående i alla lägen. Nu är det tydligt att hon är inne i en av de tuffare perioderna.

Relationen till Emil Ingemarsson

I somras fick man nämligen se Margaux med en ny flört. Det visade sig snart att det var Emil Ingemarsson, 26, som hon lärt känna genom den gemensamma vännen Viktor Frisk, 25.

Det började med att Emil bara syntes till som hennes vän men till slut kunde hon avslöja att det fanns en romans mellan dem.

Spekulationerna om att Margaux och Emil skulle vara ett par väcktes efter att de publicerade puss-bilder under sommaren. Kort därefter kunde Margaux då avslöja i en vlogg på Youtube att de var ett par.

Men kärlekssagan har fått ett slut och för ett par veckor sedan förklarade Margaux att hon och Emil inte längre är tillsammans. Det var i förra avsnittet av podcasten Margaux & Theo, som Margaux har tillsammans med storebrodern Theo Dietz, 34, som hon nämnde att hon och Emil inte är tillsammans längre.

Livet som singel igen

Nu berättar Margaux i podden om hur hon egentligen mår efter uppbrottet och hur det faktiskt känns att vara singel igen.

– Det känns ganska bra just nu. Eller okej det känns skit. Singel, vilket tragiskt ord, säger hon i podden.

Just nu är både hon och Theo singlar, och de konstaterar att det är nog första gången det hänt. Margaux Dietz förklarat att hon inte är redo att börja träffa andra riktigt än.

– Jag är inte på dejtingstadiet just nu, säger hon och fortsätter sedan:

– Det är för tidigt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS MER: Margaux Dietz bekräftar relationen med Emil Ingemarsson

LÄS MER: Emils första ord om uppbrottet från Margaux Dietz

SENASTE NYTT!