LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz bekräftar relationen med Emil Ingemarsson

08 jul, 2020 
emil ingemarsson och Margaux
Margaux Dietz och Emil Ingemarsson har kysst varandra offentligt men huruvida de är i en relation har de valt att hålla hemligt.
Nu har influencern beslutat sig för att berätta hur läget egentligen ligger till.
– Nu blir jag generad, säger Margaux i en live-sändning på Bambuser.
Annons
Margaux Dietz och Jacob LiebermannBrand logo
Margaux Dietz och Jacob Liebermann

Det var i slutet av förra året som Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, gick ut med att de valt att göra slut. Paret, som tillsammans har sonen Arnold, 3, syntes till en början umgås flitigt men allt eftersom tiden gick beslutade de sig för att endast fokusera på att vara föräldrar till den gemensamma sonen.

Margaux sociala medier handlar om just henne själv, vilket resulterar i att följarna får hänga med både i gladare och ledsnare tider. Det blir även tydligen när hon tillbringar tid med någon ny person eftersom denne då ofta syns i någon av kanalerna.

Kyssvideon med Emil Ingemarsson

Efter uppbrottet från Jacob åkte Margaux tillsammans med några vänner till sin mammas hus i Sydafrika. Från resan publicerades mängder av bilder på henne tillsammans med bland andra Viktor Frisk och Emil Ingemarsson. Trion har sedan dess umgåtts flitigt men under de senaste veckorna är det främst Margaux och Emil som hängt ihop.

Annons

Efter att Emil plötsligt publicerat en Instagram story där han och Margaux sitter på ett berg och pussas väcktes snabbt spekulationer kring om de är ett par. När Margaux sedan skrev på sin blogg om helgen hon haft med Emil uttryckte hon stor lycka. Men varken Margaux eller Emil kommenterade videon utan fortsatte att umgås trots följarnas alla frågor.

Sedan dess har Margaux publicerat flertal Youtube-videon där hon och Emil synts umgås flitigt med Arnold. I sin senaste video bekräftade Margaux även att de hade sovit tillsammans.

Bekräftar relationen med pojkvännen

Under onsdagen var det dags för Margaux att göra en live-sändning i appen Bambuser där hon besvarade följarnas frågor. I videon kom självklart relationen med Emil på tal och Margaux beslutade sig då för att berätta sanningen.

När frågan om Margaux och Emil är tillsammans ställs ber hon vännerna Maximillian Müller och Joel att svara. Max säger då att Margaux pojkvän heter Emil Ingemarsson, varpå Youtube-profilen bekräftar:

– Nu blir jag generad. Jo men precis, så är det.

Margaux avslöjar att de blev ett par för bara ett par dagar sedan.

– Vi har träffats ett tag, tillägger hon kryptiskt.

– Man ska inte skämmas för kärleken, säger Margaux efter att ha blivit generad.

Annons