Paulina Danielssons hårda kritik mot Nicole Falciani i Paradise hotel

Nicole Falciani i Paradise hotel

I måndags avslöjades det att Nicole Falciani tar över som programledare för Paradise hotel.
Nu riktar dokusåpa-veteranen Paulina ”Paow” Danielsson skarp kritik mot beslutet.
– Till och med jag hade gjort det bättre, skriver hon.

För femton år sedan hade Paradise hotel premiär i Sverige för första gången. Sedan dess har programmet blivit större och större och det är flera kända profiler som Alex Schulman, Josefin Crafoord och Malin Gramer som varit programledare.

Under de senaste fem säsongerna har det varit smink-mogulen och influencern Rebecca Stella som lett tittarna genom parceremonier och utmaningar, men för några veckor avslöjades det att hon tackat nej till en till säsong. Detta på grund av det säkerhetsarrangemang som nu råder på grund av coronapandemin, som bland annat skulle ha omöjliggjort för Rebecca att ha med sin familj till Mexiko, där programmet spelas in.

Sedan dess har det spekulerats kring att det är Nicole Falciani som ska styra skutan och under måndagen bekräftades det hela.

”Nämen alltså nyp mig. Jag har i otroligt många år drömt om att jag en dag ska få möjligheten att programleda något, och nu är jag i Mexiko och får göra prick det”, skriver Nicole på Instagram.

Att Nicole ska ta över och leda programmet är något som Paradise hotel -veteranen Paulina ”Paow” Danielsson öppet har kritiserat på både sina sociala medier och till Aftonbladet. För några veckor sedan sa hon till tidningen:

– Jag tycker verkligen inte att hon passar som programledare. Hon är jättegullig och säkert duktig på det hon gör, att vara influencer och släppa kläder eller vad hon nu gör. Men jag har själv varit på plats under parceremonierna och programledaren behöver vara någon med skinn på näsan. Jag tror inte att hon har det som krävs för att be någon att hålla käften på plats när någon håller på att prata och stöka. Jag kan ha fel och då får jag skämmas, men jag tror verkligen inte det.

Paulina Danielssons nya känga

I samband med att det bekräftades att det är Nicole Falciani som ska leda Paradise hotel framöver valde Paulina att återigen kommentera detta. På sin Instagram skriver hon:

”Visst kul med ny programledare och hon är vacker. Men hon har varken pondus eller utstrålning? Låter som att hon är någon PH-deltagare som gjort sin första synk.... Men nej vad b”.

Paulina Danielsson tillägger:

”Och ja. Till och med jag hade gjort det bättre”.

Hänt har utan framgång sökt Nicole Falciani för en kommentar.

FOTO: TT/VIAPLAY

Senaste nytt