Mattias Helén bekräftar uppbrottet från Paulina Danielsson

Paulina och Mattias

Mattias Helén och Paulina Danielsson blev ett par i våras efter att ha träffats i samband med inspelningen av Paradise hotel.
För Hänt avslöjar Mattias att han och Paow har bestämt sig för att gå skilda vägar.

Under våren visades en ny säsong av Paradise hotel. Upplägget var då lite annorlunda än tidigare, produktionen tog nämligen in ett gäng erfarna dokusåpa-profiler som fick handplocka och agera coach till deltagarna. En av de personer som fick uppdraget var Paulina “Paow” Danielsson, 26, som själv har varit med i Paradise hotel flera gånger.

I det team som Kristian Täljeblad, 29, valde ut ingick bland andra Mattias Helén, 20, som tidigare har synts i Hemliga beundrare på TV3. Efter att både Mattias och Paulina kommit tillbaka till Sverige började de umgås allt mer och snart uppstod kärlek.

På pressträffen inför premiären av Paradise hotel 2020 avslöjade Paulina att hon och Mattias inlett en relation.

– Jag träffar Mattias lite. Alltså vi är inte tillsammans, men vi ligger väl typ, sa Paow till Hänt.

Paulina Danielsson om relationen

Ett par månader senare valde Paulina och Mattias att sätta en etikett på relationen och blev då pojkvän och flickvän. Paradise hotel-profilen har tidigare berättat att förhållandet är väldigt konfliktfritt.

”Han är enkel att umgås med. Det är liksom aldrig något problem och vi har aldrig bråkat och är 9/10 gånger överens om allt”, skrev hon på Instagram story i våras.

För Hänt har Paulina förklarat att hon och Mattias vill hålla sin relation privat och att de inte har något behov av att ge varandra kärleksförklaringar i sociala medier.

– Det är så skönt att ha ett förhållande som man känner att man inte behöver visa upp hela tiden, utan det är mellan oss, sa hon till Hänt tidigare i sommar.

Ärliga orden om åldersskillnaden

Något som har varit ett problem för Mattias och Paulina är åldersskillnaden. Under en frågestund på Instagram story avslöjade Paulina nyligen att hon ibland märker att pojkvännen är ett par år yngre.

”Skulle ljuga om jag säger att det inte märks ibland. Speciellt om vi är osams”, skrev hon då och förklarade sedan:

”Jag vill ta det, prata om det och släppa det medan han är lite mer komplicerad och pratar helst inte alls om det och låtsas som ingenting tills det försvinner”.

Mattias Helén bekräftar uppbrottet

I veckan avföljde Mattias och Paulina varandra på Instagram. Till en början ville ingen av dem kommentera anledningen till detta men i ett meddelande till Hänt väljer Mattias Helén nu att bekräfta uppbrottet från Paulina Danielsson.

”Jag och Paow är inte ihop längre”, skriver han kort.

Varken Paulina eller Mattias har förklarat för sina följare varför de inte längre är tillsammans.

Hänt har utan framgång sökt Paulina Danielsson.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/Aftonbladet, Ali Lorestani/TT