Paulina Danielsson flyttar till Danmark med miljonären Alexander Zobel

Paulina Danielsson avslöjar kärleken

Paulina Danielsson har blivit kär igen!
Denna gång i en dansk mångmiljonär – men hur träffades de egentligen?
Nu avslöjar dokusåpaprofilen allt om kärleken och flyttplanerna.

Paulina ”Paow” Danielsson, 27, har flera gånger medverkat i diverse dokusåpor. Tittarna har kunnat se henne i program som Ex on the beach och Paradise hotel.

Nu har Paulina hittat kärleken igen och denna gång är det den danska mångmiljonären Alexander Zobel, 28, som fångat hennes hjärta. Paret stötte på varandra utomlands när Paulina var på en resa tillsammans med en kompis i Mexiko. De två ska ha träffats i början av mars och blivit blixtkära och sedan dess har de varit oskiljaktiga.

Paret är på fortsatt resande fot och nu befinner de sig i USA, närmre bestämt i Miami där de njuter av mer semester och varandras sällskap.

LÄS MER: Därför tackade Agneta Sjödin ja till Bingolotto – beslutet bakom

Paulina Danielsson om ny kärleken

Under en frågestund har Paulina avslöjat att hon verkligen känner att hon hittat rätt. Hon beskriver Alexander som en fantastisk kille och att det känns som hon har hittat ”the one”. Hon menar att denna gång är det annorlunda och att det aldrig känts såhär tidigare.

Instagram berättar Paulina följande om nya pojkvännen Alexander:

Jag har varit kär förut men det här är något helt annorlunda. Det kändes rätt efter bara tre dagar. Han är ett år äldre än mig, har koll på sin egen ”skit”, levt livet innan. Så vi är betydligt mer på samma plats i livet”, skriver Paulina Danielsson om Alexander och fortsätter:

”Han får mig att känna mig som en slutstation och inte bara ett stopp på vägen”.

Lämnar Sverige för kärleken

Vidare konstaterar Paulina att hon inte kommer bo kvar i Sverige. Dels uttrycker hon att hon är less på Sverige och att hon trivs att bo utomlands. Nu ska paret stanna i Miami i några månader till att börja med.

Men på frågan hur hon och Alexander ska göra i framtiden avslöjar Paulina att det är hon som kommer dra flyttlasset till Danmark, där Alexander kommer ifrån.

”Ja, det blir Danmark för min del”, skriver hon.

Paulina Danielsson passar även på att avslöja att hon är sugen på barn, men inte riktigt än.

”Fattar inte varför vissa håller på och säger att det är för sent? Jag är liksom 27. Vill ha barn när jag är runt 31-33”, avslöjar hon.

LÄS OCKSÅ: Drömhus försvann helt – så lever Therese Grankvist idag

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Calle Sterner i Let's dance 2021 efter succén

FOTO: Karin Törnblom/TT // Instagram