Bianca Ingrossos insikt om influencerbranschen

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har jobbat som influencer i många år. Nu delar hon med sig av en stark insikt som hon har fått om branschen som gör att hon skäms.
– Jag vill inte att andra människor ska se på mig och bara "hon är en av dem", säger hon.

De som följer Bianca Ingrosso, 26, på Instagram har inte missat att hon har haft en minst sagt lyxig sommar det här året. På sina sociala medier har man kunnat se hur hon har gått från att hyra en lyxig villa på Värmdö till att bo på en vacker herrgård i Spanien, och både vänner och familj har kommit på besök. Hon har med andra ord haft en riktig kanonsemester med skratt, god mat och fina miljöer, men nu berättar hon att hon också har fått en jobbig insikt om branschen hon befinner sig i.

– Jag skäms, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför vill inte Bianca filma sig själv framför andra människor

Den senaste tiden har Bianca varit på Ibiza med vännerna Lovisa Worge och Lucas Armando Feola, och på Instagram har följarna kunnat ta del av både videos och bilder från resan. Under veckan släppte hon även en vlogg från semestern med vännerna, men de observanta tittarna kunde då märka att det mest var videos från hotellet och inte från deras utflykter. Och detta är något Bianca även själv tar upp.

– Hörni förlåt, jag har varit så dålig på att vlogga den här resan. Det har verkligen inte varit planen. Men saker har hänt så snabbt att jag helt har glömt bort att ta upp kameran och det har varit så mycket med telefonen och massa intryck. Och helt ärligt, jag skäms så mycket att vlogga framför folk, säger hon.

Nu berättar stjärnan varför.

Bianca Ingrossos starka insikt om influencerbranschen: ”Det är en sån falsk bransch”

Anledningen till att Bianca inte har filmat så mycket utanför hotellet beror helt enkelt på att hon tycker det känns jobbigt att filma framför andra - och anledningen är att hon inte vill att folk ska få förutfattade meningar om henne.

– Det här kan vi ta i en annan video, men jag har fått fobi för influencers efter den här sommaren. Inte så mycket svenska influencers, men de också, men mest utländska, förklarar hon innan hon fortsätter:

– Jag har förstått att det är en sån falsk bransch. Det är en sån hets kring att hänga med rätt människor och synas och få likes och växa och nej.. Jag vet inte. De tappar liksom bort sig själva och jag vill inte att andra människor ska se på mig och tänka "hon är en av dem".

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings krav på Tilde de Paula Eby i direktsända Efter fem

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik och Douglas Murray flyttar – har sålt lägenheten