LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Penny Parnevik och Douglas Murray flyttar – har sålt lägenheten

19 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Douglas Murray och Penny Parnevik
Penny Parnevik och Douglas Murray samt deras två barn Atticus och Pebble bor i en lägenhet i Stockholm.
Nu avslöjar Penny att familjen har sålt lägenheten i innerstan och ska flytta.
Annons
Hänt avslöjar: Penny Parnevik och Douglas Murray är redan giftaBrand logo
Hänt avslöjar: Penny Parnevik och Douglas Murray är redan gifta

Influencern och tv-profilen Penny Parnevik, 24, slog igenom när det gjordes en realityserie om hennes familj, Parneviks. Där fick man följa Penny och hennes tre syskon, Peg, Philippa och Phoenix samt föräldrarna Mia Parnevik och Jesper Parnevik i deras lyxiga villa i Florida, USA.

Idag är det endast föräldrarna och Phoenix som bor kvar i USA då alla döttrar har flyttat hem till Sverige.

Penny lever ihop med hockeyproffset Douglas Murray, 41, och tillsammans har de två barn, sonen Atticus, 2, och i början av året fick de deras första dotter – Pebble, som är döpt efter Pennys lillasyster heter Philippa. Pebble är också ett namn på en av USA:s mest kända golfbanor, vilket är passande då alla Parneviks-barnen har namn som är kopplade till golf.

Penny Parnevik och Douglas Murray har sålt lägenheten

Penny driver en podcast med sin storasyster Peg som heter Pillowtalk med Peg & Penny. I förra veckans avsnitt fick Peg ett helt avsnitt för sig själv, där hon valde att öppenhjärtligt berätta sina ätstörningar. Avsnittet var oerhört starkt, men lyssnarna fick aldrig någon förklaring till varför Penny Parnevik var frånvarande från podden.

Annons

I det senaste avsnittet av Pillowtalk är det Pennys tur att hålla låda och även hon har valt ett ämne som ligger henne varmt om hjärtat, nämligen föräldraskap. I inledningen av avsnittet avslöjar Penny varför hon inte kunde medverka under förra veckans podd. Det beror på att hon och Douglas Murray har flyttat ut från deras lägenhet på Östermalm i Stockholm.

– Peg tog över podden under förra veckan och hjälpte mig med det då jag flyttade ut ur vår lägenhet, överraskning! Vi har äntligen sålt lägenheten.

Längre in i poddavsnittet berättar Penny om hur hon och Douglas jobbar med sömnträning med barnen och att de behöver en lägenhet med flera sovrum.

– Och nu när vi letar ny lägenhet så pratar vi om att Douglas och Pebble delar på ett rum, säger hon i avsnittet.

Hur mycket Penny Parneviks lägenhet såldes för och var hon och maken Douglas Murray ska flytta är ännu oklart.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons