LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parnevik och nya pojkvännen Jesper Nicklasson visar upp kärleken

14 aug, 2021 
JESPER NICKLASSON, PEG PARNEVIK
Peg Parnevik har funnit kärleken på nytt efter uppbrottet från Filip Lamprecht. Nu visar hon och pojkvännen Jesper Nicklasson upp deras fina kärlek till varandra.
Annons
5 asker du vill veta om Philippa ParnevikBrand logo
5 asker du vill veta om Philippa Parnevik

Relationen mellan Peg Parnevik, 25, och Jesper Nicklasson, 24, avslöjades i början av sommaren. Till en början delade Peg med sig av bilder på Jesper, men det var först i podden Pillowtalk med Peg och Penny som hon faktiskt bekräftade att han är hennes nya pojkvän!

– Ni vet redan att jag träffar någon, han heter Jesper, sa Peg i podd-avsnittet.

Sedan dess har kärleken fullkomligt blomstrat mellan paret, dessutom så har exet Filip gästat Nyhetsmorgon och berättat sin syn på saken.

Filips första ord om uppbrottet från Peg

Det var när Martin Järborg ställde frågan hur Filip själv ser på det hat som hans dåvarande flickvän fick utstå som Filip för första gången sedan uppbrottet öppnade upp sig om känslorna:

– Nej men det var en supertråkig period för det hela började med att jag tackade ja till något som skulle vara väldigt glädjefyllt och roligt och min tanke var att det var ett tillfälle där jag skulle få presentera mig. Där jag kan få använda mina ord och så får folk tycka om mig eller inte, sa Filip och fortsatte:

Annons

– Och när jag väljer att ställa upp på någonting så blir det effekt att det blir väldigt negativa kommentarer till min dåvarande partner. Då försvinner ju lite fokus på det som skulle vara roligt, det blir en annan effekt på andra hållet. Och det var inte något som hon hade tackat ja till men det var hon som hamnade i kläm.

I podden har Peg däremot berättat att allt är bra mellan henne och Filip. Ex-paret ska nämligen ha ringt upp varandra och tackat för de dryga fem åren som de tillbringade tillsammans.

Pegs singelplaner gick i kras – visar upp nya pojkvännen

Inför sommaren såg Peg fram emot att ha en "hot girl summer", vilket innebär att man bara gör sånt som gör en lycklig. Det kan vara allt ifrån att flirta hej vilt till att hitta en ny hobby. Pegs "hot girl summer" blev däremot inte särskilt långvarig, för nu har hon funnit kärleken igen!

Sedan dess har paret synts umgås en hel del och Jesper har bland annat fått träffa Pegs familjemedlemmar och även systern Pennys barn.

Annons

Därför var det kanske inte särskilt konstigt att Jesper var på plats när Peg hade sin första konsert inför publik på två år! I publiken satt Pegs allra närmaste, såsom mamma Mia Parnevik, pappa Jesper Parnevik, systrarna Penny och Philippa och även deras farfar Bosse Parnevik.

Nu är det med andra ord riktigt officiellt mellan Peg och Jesper, då han är en given gäst i alla Pegs olika antaganden. Och paret verkar också ha tagit "nästa steg i relationen" genom att visa upp varandra flitigt på sociala medier.

Se bilderna här på turturduvorna!

JESPER NIKLASSON
Jesper har färgat håret grönt.
PEG PARNEVIK
Peg och Jesper filmade varandra.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons