Åsa Ingrosso om kampen med La Perla – sanningen bakom stora succén

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso.

Åsa och Emilio Ingrossos senaste restaurang på Mallorca öppnade 2019.
Nu berättar Åsa om kampen som skett bakom stängda dörrar.
”Det absolut värsta jag tagit mig igenom”, skriver hon.

Åsa Ingrosso, 46, är sedan 2015 gift med dansaren Emilio Ingrosso, 55, som är pappa till Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, Benjamin Ingrosso, 23. Åsa har också barn sedan tidigare Anton Björling, 24 och Lina Björling, 22.

Makarna lever tillsammans på Mallorca sedan flera år tillbaka då de driver restaurangerna La Perla som ligger på ön. Idag har Emilio och Åsa fyra restauranger totalt, två i Palma och två i Stockholm.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Åsa Ingrosso talar ut om svårigheterna med restaurangen

Fram till början av juli befann sig paret Ingrosso i Sverige men nu är de tillbaka på Mallorca. Häromdagen la Åsa upp ett inlägg på Instagram där hon berättar hur hon och Emilio fick kämpa för att komma igång med sin restaurang.

ALLT OM Galan En kväll för vår planet med Anna och Danny

”Vi är så kära i denna lilla oas. En blandning av gamla Mallorkinska hus och en liten småbåtshamn inne i Palma, som mjukt bäddar in vår La Perla-Can Barbara. Ni som följt mig ett tag vet hur kaosig denna restaurangen var att bygga. I nästan ett år renoverade vi detta som nästan var en grotta att sätta tänderna i”, skriver Åsa Ingrosso och fortsätter:

”Nu efteråt kan vi le åt eländet men då var det absolut värsta jag tagit mig igenom. Jag satt ordagrant på sängkanten och grät över alla dom konstiga saker som hände här. Obegriplig byråkrati, dokument som pausade allt. Problem med licensen (snarare regel än undantag här) problem med elen, problem med gasen. Lurade av byggare, stora marmorskivor som sprack och HERREGUD så hemskt det var.”

Ingrossos kamp under pandemin

Åsa skriver också att restaurangen har varit stängd i över ett år på grund av den rådande pandemin.

”Ja, den här restaurangen har fått oss att svära många gånger. Men så står den här nu och glittrar och vi är så lyckliga över att denna lilla pärla är vår. Kanske känns det extra fint just för att den har sin helt galna historia.”

Nu är samtliga av Åsa och Emilio Ingrossos restauranger öppna och ingen verkar vara gladare än makarna själva!

LÄS OCKSÅ: Jesper Parneviks stora sorg efter vännen Göran Zachrissons död

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds nya bild på tvillingarna rör följarna till tårar

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!