LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Fredrik Eklunds nya bild på tvillingarna rör följarna till tårar

12 aug, 2021 
FREDRIK EKLUND
Fredrik Eklund har publicerat en ny bild på tvillingarna samtidigt som han pratar om sin resa till nykterhet.
Detta får följarna att bli märkbart rörda.
”Tack för att du delar med dig”, skriver en.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund, 44, är en svensk fastighetsmäklare som prisats för sina insatser. Han är lika välkänd i USA som han är i Sverige. Karriären har minst sagt präglats av framgångar och han slog igenom i mäklarprogrammet Million Dollar Listing New York där han medverkat i flera säsonger.

Fredrik bor tillsammans med sin make Derek Kaplan och de har två barn ihop, tvillingarna Mila Eklund och Fredrik ”Freddy” Eklund Jr som de fick via en surrogatmamma. Och det är just tvillingarna som gjort stort avtryck hos Fredriks en miljon följare på sociala medier. Varje gång han publicerar en bild på de två häpnar följarna av deras charm.

Fredrik Eklunds bild på tvillingarna rör följarna till tårar

Fredrik är flitig på sociala medier och delar ofta med sig av bilder på hus och hem, men ibland delar han även med sig av barnen och Derek vilket uppskattas av följarna.

Till en ny bild på barnen talar Fredrik ut om sin nykterhet och det blir känslosamt för följarna. Han tackar sin handledare för hjälp med nykterheten och förklarar stoltheten över barnen som enligt handledaren är ”sanna gåvan”.

Annons

”Hon ville veta allt om barnen och efter att ha visat henne dessa foton sa hon att det här är din sanna gåva.”, skriver han bland annat till bilden.

Flera av följarna bli rörda, en skriver: ”Tack för att du delar med dig.”

Poddaren Nemo Hedén tackar också Fredrik för att han delar med sig om sin resa:

”Tack för dessa ord Fredrik! Väldigt fint och inspirerande att följa din resa. Själv firar man 6 år som nykter och drogfri om några veckor. Bad din bror vidarebefordra ett mail som jag skrivit till dig. Hoppas det kom fram och att du har tid att kika på det nån dag! Kram”

Fredrik Eklund hyr ut lyxvillan i Los Angeles för en halv miljon

Fredrik Eklund och Derek har även beslutat sig för att hyra ut lyxvillan i Los Angeles för inte en sådan liten peng – nämligen för över en halv miljon i månaden.

”Vår familj har älskat det här hemmet och haft massor av minnen i det. Jag kommer aldrig att glömma de helgerna med barnen som simmar i poolen med vår nya valp Cash och alla middagar vi njutit av utomhus på gården. Det är som att bo i en Hollywood-dröm och nu är det dags att låta nästa familj njuta av det – för vi ska flytta in i vårt eviga hem”, skriver Fredrik Eklund vid beslutet.

Vem vet vad som kommer härnäst, all lycka till Fredrik Eklund och familjen!

FOTO: TV4

Annons