LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Starka reaktioner efter Fredrik Eklunds nya bilder med tvillingarna

16 jul, 2021 
AvJohanna Alm
Fredrik Eklund och Derek Kaplan
Fredrik Eklund är pappa till tvillingarna Milla och Freddy och barnen är minst sagt populära bland stjärnmäklarens följare. Efter att Fredrik tidigare i veckan delat en bild på barnen har han nu fått stora reaktioner från sina fans.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund, 44, har varit gift med sin make Derek Kaplan, 46, sedan 2013 och tillsammans lever de ett lyxigt liv i USA. För drygt fyra år sedan fick de tvillingarna Milla och Freddy tillsammans genom en surrogatmamma.

Fredrik har frekvent lagt ut bilder på sina barn via sociala medier och där har de minst sagt väckt stor uppståndelse – följarna reagerar nämligen på barnens vackra utseenden.

”Dina barn är fantastiska. De ser ut som Ralph Lauren-modeller.” Skriver en följare.

”Wow, vad vackra.” Skriver en annan följare.

En följare säger att de är de sötaste barnen hen någonsin har sett:

”Dessa barn är de vackraste små älsklingarna jag någonsin har sett”

Fredrik Eklunds nya bild får följare att reagera ytterligare en gång

Toppmäklaren har tidigare berättat om kampen med att uppfostra barnen rätt, så att de inte ska bli bortskämda. Med tanke på det lyxiga livet som de får leva tack vare pappa Fredriks välbetalda jobb så finns det ju en stor risk.

Annons

”När de inte vill äta maten eller klagar om att de vill ha mer av något de redan har, pratar vi med dem om att barnen runt om i världen har väldigt lite jämfört med dem”, skriver han, och menar att deras största uppdrag som föräldrar är att göra dem till givmilda och generösa personer.

”Det här är kanske den viktigaste lektionen, hur vi hjälper dem att växa upp till några som vill göra skillnad", fortsätter Fredrik.

Fredrik Eklund har med andra ord varit noga med att lära barnen att vara ödmjuka mot andra och att de ska förstå att alla inte har det lika bra ställt som de själva har. Tidigare i veckan la han ut några bilder på sig själv och tvillingarna följt av en text att de varit och hjälpt till vid en kyrka i Los Angeles för att hjälpa familjer som behöver det:

”Idag hjälpte vi utsatta familjer med Zoe Church LA”, skrev Fredrik.

Annons

Detta var något som fick kommentarsfältet att fyllas med hejarop från följarna:

”Att ge är en så viktig läxa att lära ut till sina barn!”, skriver en följare.

”Ett väldigt generöst sätt att lära sina barn att hjälpa andra! Ni båda är fantastiska föräldrar med underbart söta barn!!”, fortsätter en annan.

En tredje följare fyller i: ”Det är grymt! Bra läxa för dina vackra barn att alltid vara ödmjuka.”

Zoe Church LA är en organisation som jobbar för att hjälpa andra lokalt, nationellt och globalt. De samarbetar med andra organisationer som jobbar för att hjälpa människor som blivit drabbade av katastrofer.

FOTO: Fredrik Eklund/Instagram/TV4

Annons