Fredrik Eklund hyr ut sitt lyxhus för 565 000 kronor i månaden

Fredrik Eklund

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan hyr ut sitt lyxiga hus för hela 565 000 kronor i månaden.
Se alla bilder på lyxvillan här!

Fredrik Eklund, 44, är en svensk framgångsrik fastighetsmäklare och dokusåpakändis. Han slog igenom i det amerikanska programmet Million Dollar Listing New York där han medverkat flera säsonger och gjort stor succé.

Han är alltså en mycket skicklig mäklare och har prisats för sina försäljningar. Tillsammans bor han idag med maken Derek Kaplan och deras två barn Milla Eklund och Fredrik ”Freddy” Eklund Jr.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

“BEDRÖVLIGT” Tittarnas ilska efter Nyhetsmorgons inslag

Fredriks Eklunds bilder på barnen – väcker reaktioner

Fredrik Eklund är flitig på Instagram där han har över en miljon följare. Där uppdaterar mäklaren dagligen med bilder från sitt liv med familjen. Ofta består bilderna just på barnen och han får ofta mycket kommentarer om hur gulliga de är, där många beskriver de som ”dockor” och mycket vackra.

För ett tag sedan publicerade Fredrik en bild på de två och många följare var snabba med att kommentera.

”Ni har både de vackraste och underbaraste barnen i hela världen. Så välsignade. Ni ska vara så väldigt stolta, inte bara deras skönhet från utsidan utan jag vet att deras skönhet från insidan är lika underbar och djup. Fortsätt det magnifika arbetet, ni två är fantastiska föräldrar”, skrev bland annat en följare.

Fredrik Eklunds beslut – hyr ut lyxvillan för en halv miljon i månaden

Fredrik Eklund kommer nu med ett nytt besked för familjen, men denna gång är det ingen bild på barnen utan på huset. Fredrik och Derek har nämligen bestämt sig för att hyra ut den unika villan i Los Angeles – för inte en sådan liten peng.

Nedan syns alla bilderna på lyxhuset och vi säger bara wow!

”Känner någon igen det här huset ??? 1211 Stradella i Bel Air, noterad idag för uthyrning till $ 65 000 / månad och tillgänglig från 1 september. Vår familj har älskat det här hemmet och haft massor av minnen i det. Jag kommer aldrig att glömma de helgerna med barnen som simmar i poolen med vår nya valp Cash och alla middagar vi njutit av utomhus på gården. Det är som att bo i en Hollywood-dröm och nu är det dags att låta nästa familj njuta av det – för vi ska flytta in i vårt eviga hem”, skriver Fredrik Eklund till bilden.

En familj kan alltså nu hyra huset för över en halvmiljon kronor i månaden. Och ja vi håller med dig Fredrik, det är verkligen en Hollywood-dröm!

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis stöd till Anders Jensen

LÄS OCKSÅ: Elin Härkönen har träffat kärleken på nytt – egna orden om lyckan

FOTO: TV4 / Patrik C Österberg/TT

SENASTE NYTT!