TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför lämnade Fredrik Eklund USA med 3-åriga dottern Milla

11 jul, 2021 
Linda Strömbäck
Fredrik Eklund och dottern Milla
Lyxmäklaren Fredrik Eklund berättade nyligen om en tragisk händelse som drabbat familjen.
Nu avslöjar han varför han och dottern Milla valde att lämna Los Angeles hastigt.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund, 44 är toppmäklaren och tv-profilen som synts i svenska såväl som amerikanska medier. I den amerikanska realityserien Million dollar listing New York har han synts sälja lyxfastigheter till välkända personer. Bland annat har han sålt fastigheter till värdstjärnor som Cameron Diaz och James Bond-skådespelaren Daniel Craig.

2009 startade Fredrik dessutom sitt egna bolag i Sverige och har enligt amerikanska sajten Celebrity New Worth en förmögenhet på dryga 300 miljoner kronor.

Fredrik Eklunds barnkamp med maken Derek

För åtta år sedan gifte sig Fredrik med sin Derek Kaplan. Fredrik har tidigt varit öppen med sin barnlängtan men också om kampen för ett barn, vilket tittarna fått följa i Million dollar listing New York.

För tre och ett halvt år sedan gick äntligen deras önskan i uppfyllelse. Efter den tuffa kampen med två missfall fick Fredrik och Derek tvillingarna Milla och Freddy genom surrogatmödraskap.

Annons

I ett nytt inlägg berättar Fredrik varför han har valt att lämna USA och åka på en resa tillsammans med sin dotter.

”Speciellt med tvillingar så tror jag att det är viktigt att splittra dem ibland för att stärka deras identiteter som individer - just eftersom de är så nära”, skriver han på Instagram och fortsätter:

”Idag börjar något väldigt speciellt. En far och dotterresa till Sverige! När jag frågar andra föräldrar om rådgivning säger de alltid att en sådan resa är bland de bästa minnena dem har”.

Fredrik Eklunds sorgliga familjebesked

I samband med resan till Sverige meddelade Eklund också de tragiska nyheterna att en nära familjemedlem har gått bort. Tillsammans med dottern reste han över Atlanten för att ta farväl av sin mormor.

”Den här speciella far och dotter-resan har kommit till sitt slut och jag tror att den bästa delen av resan var att få ha min lilla dejt vid min sida hela helgen. Vi har lärt känna varandra på helt nya sätt och vi fick även säga hejdå till mormor. Vila i frid”, skriver Fredrik Eklund på Instagram.

FOTO: DFBEV/TT, Instagram

Annons