Hannah Graafs första ord till Magdalena Graaf efter långa tystnaden

Hannah och Magdalena Graaf

Hannah och Magdalena Graaf har inte synts ihop på flera månader.
Följarna har länge undrat vad som egentligen har hänt mellan de tidigare oskiljaktiga systrarna.
Nu bryter Hannah tystnaden och skickar en hälsning till sin syster.

Hannah Graaf, 42, och systern Magdalena Graaf, 45, har länge setts som en duo som alltid umgås med varandra. De båda var en del av popduon Graaf, som släppte hitlåtar som You Got (What I Want) och Give It Up.

2001 splittrades duon och efter det har systrarna satsat på egna karriärer. När det kommer till systrarnas privatliv, så har det alltid skapat stor engagemang hos följarna.

ÄRLIGT Pegs starka ord till Filip efter svåra sjukdomstiden

Tidigare i somras var det många som noterade att syskonen inte syns ihop längre som de brukade göra. Framför allt var det många som reagerade när Hannah lade upp ett inlägg på sin blogg, där hon berättade att hon var på Cypern med en vännina och barnen.

Frågorna om Magdalena Graafs frånvaro på Hannahs resa

Det dröjde inte länge innan frågorna från nyfikna läsare, om varför systern Magdalena Graaf inte var med på resan, började trilla in.

Bland annat var det många följare som ifrågasatte varför Hanna inte svarar på vad som egentligen har hänt mellan henne och systern. Till slut tog Hannah bladet från munnen och svarade på en läsares kommentar.

Vi har så klart varit oense och tjafsat någon gång men aldrig varit osams, arg och verkligen bråkat. Vi har aldrig behövt det”, skrev hon.

Just nu är Magdalena Graaf iväg och spelar in äventyrsprogrammet The Island. Där kommer en handfull kändisar strandsättas på en öde ö i Stilla Havet och ingå i ett unikt experiment. Under fjorton dagar kommer deltagarna vara helt isolerade från omvärlden och resultatet kommer sedan sändas på discovery+ och kanal 5.

Hannah Graafs ord till Magdalena inför alla

På sin Instagram delar Magdalena Graaf nu med sig av en bild när hon sitter på flygplanet på väg till inspelningarna.

Nu sticker jag iväg på äventyr! Spark i rumpan på mig. Vilket härligt gäng vi är. Detta kommer bli kul på riktigt”, skriver hon i inlägget.

I kommentarsfältet hittar vi ingen mindre än systern Hannah Graaf, som har skickat en kärleksfull hälsning till sin syster.

Så spännande”, skriver hon, följt av en klapp- och hjärtemoji.

LÄS OCKSÅ: Hannah Graaf om varför hon och systern Magdalena Graaf inte umgås

LÄS OCKSÅ: Hannah Graaf och Andreas Carlssons första möte på 10 år för sonens skull

FOTO: Björn Lindahl/Aftonbladet/TT/Karin Törnblom/TT