11-barnsmamman Madeleine Ilmrud anmäld till socialtjänsten

Madeleine Ilmrud med familj

Madeleine Ilmrud har öppenhjärtligt berättat om sin hälsokamp den senaste tiden.
Nu uppdaterar Familjen annorlunda-profilen sina läsare om ännu ett bakslag – hon har nämligen blivit anmäld till socialtjänsten.

Madeleine Ilmrud, 39, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i tv-programmet Familjen annorlunda 2009. Där fick tittarna följa Madeleine och hennes make Mikael Ilmrud samt deras barn Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Idag består familjen av ytterligare tre döttrar, Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia, som kom till världen efter inspelningen av realityserien.

Madeleine Ilmruds sjukdomskamp

För ett tag sedan uppdaterade Madeleine Ilmrud sin blogg efter en längre frånvaro. Hon förklarade då att hon inte har mått så bra den senaste tiden.

”Ledsen för min frånvaro. I ärlighetens namn så har jag inte mått så bra. Inte på en lång tid faktiskt”, skrev hon då.

Tv-profilen berättade vidare att hon har känt sig otroligt trött, haft koncentrationssvårigheter, förlorat konditionen helt och haft hjärtklappning. Hon beslutade sig snart för att göra en hälsokontroll.

NU GRATIS
Faraos ilska mot TV4 – efter Agnetas ord: ”Jag blev rasande”

Där visade det sig att Madeleine hade väldigt dåliga blodvärden och läkarna ville komplettera med ytterligare prover. De nya provsvaren kom efter en vecka och att det visade sig att Madeleine har brist på både B12 och folsyra.

Efter att hon tagit de nya tillskotten varje dag i ett par veckor skrev hon på sin blogg att hon redan började må mycket bättre.

”Jag känner mig piggare än någonsin, som om jag blivit en ny människa. Tänk att min vardag förändrats så mycket av dessa tillskott jag äter varje dag.”

11-barnsmamman Madeleine Ilmrud anmäld till socialtjänsten

Nu berättar 11-barnsmamman om ännu ett bakslag i familjen. För några månader sedan valde någon nämligen att anmäla henne till socialtjänsten.

På sin blogg ger Madeleine svar på tal till den person som har anmält henne. Hon förklarar även att hon kontaktat sin advokat och att ärendet hos socialtjänsten har blivit nedlagt:

”DIG som kände/känner för att ha åsikter om vad jag delar med mig av och inte via min blogg och social media i en anmälan till socialen för några månader sedan – Hur orkar du!? Och hur har du mage att göra så ens? Det finns så många barn som mår dåligt och behöver stöd och hjälp på riktigt och så väljer du att ta den tiden från de som verkligen behöver den hjälpen för att du stör dig på mig. Det är sjukt!”, skriver Madeleine Ilmrud på sin blogg och fortsätter:

”För även om man är ”anonym” så kan det finns anledning att undersöka lite närmare vem det är som kommer med så grova förtal. Helt sjukt verkligen. Oförskämt. Men nästa gång du ens kommer på den tanken att göra en sådan här sak, tänk då på vem du tar tiden ifrån. För jag tar inte åt mig, jag vet bättre, och jag har tyvärr erfarenhet av stalkers som hållit på i flera år. Jag har lärt mig stänga av sådant. Tänk istället på barnen och familjerna som verkligen behöver hjälp. Mina barn mår bra, och har det oförskämt bra jämfört med många andra.”

LÄS OCKSÅ: Hannah Widell är gravid – väntar barn med pojkvännen Philip Lindh

LÄS OCKSÅ: Så lever paren i Vi eller aldrig 2021 idag – vilka är ihop?

FOTO: Stefan Jerrevång/TT, Madeleine Ilmrud/Instagram

SENASTE NYTT!