11-barnsmamman Madeleine Ilmruds okända sjukdomskamp – nu berättar hon

MADELEINE ILMRUD

Madeleine Ilmrud brukar frekvent uppdatera sina följare på sin blogg om hur livet med 11 barn är. Men den senaste tiden har hon varit frånvarande på grund av hälsoskäl. Nu berättar hon allt om sin okända sjukdomskamp.

Madeleine Ilmrud, 39, och hennes make Mikael Ilmrud, 43, var med i tv-programmet Familjen annorlunda på TV4 år 2009. Då hade paret de åtta barnen Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Och idag, 11 år senare, har familjen vuxit ytterligare. Med åren har tittarna fått följa familjen och välkomnat tre nya familjemedlemmar nämligen döttrarna Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia.

Och även om tittarna inte kan följa Madeleine och familjen i tv-rutan längre så är hon väldigt aktiv på sina sociala medier och på bloggen är hon väldigt generös med att dela med sig av vad som händer i hennes liv med maken och barnen.

Madeleine Ilmruds längtan efter ett barn till

Trots att familjen redan är så stor har Madeleine Ilmrud inte stängt dörren till att skaffa fler barn. Tidigare har hon delat med sig av sin barnlängtan med följarna i sociala medier.

”Vi har hunnit med mycket lek och bus i helgen. Fotboll och frisbee. Jag skojade med Micke och sa att vårt elvamannalag kanske skulle behöva en avbytare Hahaha, livsfarligt att nämna för honom. Han skulle nog vilja ha en liten till tror jag”, skrev hon på Instagram innan hon fortsatte:

WOW! Christina Schollin visar upp nya drömhuset

”Och ärligt talat, hur skulle man inte vilja ha en till sådan här liten raring.”

Nyligen började följarna på Instagram undra om Madeleines barnlängtan gått i uppfyllelse. Under en frågestund la hon nämligen upp en video där hon är gravid. Tillsammans med denna skrev hon ”Hello baby”. Följarna började då direkt fråga om det skulle komma en 12:e bebis till familjen Ilmrud.

Madeleine svarade dock på frågan med ett rakt nej och förklarade vidare att det var en gammal film:

”Innan jag får 100 DM till, NEJ jag är inte gravid. Det är en gammal film”, skrev hon då.

11-barnmammans okända sjukdomskamp

Madeleine som annars brukar uppdatera sin blogg aktivt för sina läsare har lyst med sin frånvaro den senaste tiden. Tidigare i veckan skrev hon därför ett inlägg med en uppdatering om varför hon inte uppdaterat lika mycket som vanligt:

”Ledsen för min frånvaro. I ärlighetens namn så har jag inte mått så bra. Inte på en lång tid faktiskt.”

Hon berättar vidare att hon känt sig otroligt trött, haft koncentrationssvårigheter, förlorat konditionen helt och haft hjärtklappning. Hon beslutade sig till slut för att söka upp en läkare som kunde göra en hälsokontroll på henne för att se vad det kunde vara för fel.

Efter att läkaren tagit olika tester fick Madeleine beskedet att hon hade väldigt dåligt blodvärde och att läkaren ville komplettera med ytterligare prover. På sin blogg förklarar Madeleine vidare att de nya provsvaren kom efter en vecka och att det visade sig att hon har en brist på både B12 och folsyra:

”Efter en vecka kom nya provsvar, domen blev att jag hade brist på både B12 och folsyra och det i sin tur gör att kroppen inte kan ta upp järn. Läkaren berättade att det inte alls är konstigt att jag mått så dåligt länge. Du har en ordentlig brist! Och man kan bli väldigt sjuk av det så därför kommer jag skriva ut flera tabletter som du ska äta under en tremånaders period.”

Madeleine avslutar blogginlägget med att skriva att hon ser positivt på framtiden.

”Jag känner mig mer positiv än någonsin, och äntligen är lusten tillbaka att skriva här. Jag har sååå mycket att dela med er! Nu tar vi nya tag.”

Hänt har utan framgång sökt Madeleine för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Martin Stenmarck drabbad av fejk-konton – efter skilsmässan från Hanna

LÄS OCKSÅ: Joakim och Jonna Lundells husvagn är renoverad – nu visar de upp resultatet

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT