Madeleine Ilmruds nya besked om hälsan efter svåra sjukdomskampen

Madeleine Ilmrud

Nyligen skrev Madeleine Ilmrud ett långt inlägg om varför hon varit frånvarande på sin blogg.
Hon förklarade då att hon inte har mått så bra den senaste tiden men att hon fått medicin utskrivet som hon ska börja ta.
Nu berättar Madeleine hur hon mår efter sjukdomskampen.

Madeleine Ilmrud, 39, blev ett känt ansikte för svenska folket när hon medverkade i tv-programmet Familjen annorlunda 2009. Där fick tv-tittarna följa Madeleine och hennes make Mikael Ilmrud samt deras barn, som då bestod av de åtta barnen Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Idag, 11 år senare, har familjen vuxit ytterligare efter att döttrarna Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia kommit till världen.

Madeleine Ilmrud om relationen med och maken Mikael

Under en frågestund på Madeleines Instagram tidigare i år berättade hon hur det är att balansera kärleken med sin make och samtidigt ta hand om 11 barn. Till frågan valde tv-profilen att ge följarna ett ärligt svar:

”Är något förhållande alltid bra? Säger någon ja på den frågan så ljuger de”, skrev Madeleine och fortsatte:

”Micke och jag är väldigt olika ibland. Micke har ett väldigt hett temperament och kan gå från 0-100 på ett par sekunder. Jag däremot, enligt honom, är alldeles för lugn. Där kan vi krocka ibland.”

HJÄRTESORG Pegs nya detaljer om uppbrottet från Filip

11-barnmammans sjukdomskamp

Det var förra veckan som Madeleine uppdaterade sin blogg efter en längre frånvaro. Hon förklarade att hon inte har mått så bra den senaste tiden:

”Ledsen för min frånvaro. I ärlighetens namn så har jag inte mått så bra. Inte på en lång tid faktiskt.”

TV4-profilen berättar vidare att hon känt sig otroligt trött, haft koncentrationssvårigheter, förlorat konditionen helt och haft hjärtklappning. Hon beslutade sig för att söka upp en läkare som kunde göra en hälsokontroll.

Efter att läkaren tagit olika tester fick Madeleine beskedet att hon hade väldigt dåligt blodvärde och att de ville komplettera med ytterligare prover. De nya provsvaren kom efter en vecka och att det visade sig att Madeleine har brist på både B12 och folsyra:

”Läkaren berättade att det inte alls är konstigt att jag mått så dåligt länge. Du har en ordentlig brist! Och man kan bli väldigt sjuk av det så därför kommer jag skriva ut flera tabletter som du ska äta under en tremånaders period.”

Madeleine Ilmruds första ord efter sjukdomskampen

Efter att tv-profilen la ut sitt inlägg om sjukdomskampen möttes hon av stöttande kommentarer och tips från läsarna. Nu har Madeleine kommit med en ny uppdatering om hur hon mår.

”Jag känner mig piggare än någonsin, som om jag blivit en ny människa. Tänk att min vardag förändrats så mycket av dessa tillskott jag äter varje dag. När Micke var på apoteket och hämtade ut alla mina tabletter så frågade han hur lång tid det skulle ta innan jag märkte skillnad? Apotekaren sa att jag troligtvis skulle märka skillnad ganska snabbt med den här cocktailen jag ska ta varje dag.” Skrev hon och fortsatte:

”Energin kom inte tillbaka över en natt, men nu sådär tre, fyra veckor senare så känner jag verkligen en markant skillnad.”

Vi på Hänt är glada att Madeleine Ilmrud är på bättringsvägen!

LÄS OCKSÅ: Följarnas oro för höggravida Bonde-Susanna Karlsson

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar efter nya bilderna på Åsa Ingrosso och dottern Lina

FOTO: Stefan Jerrevång/TT, Madeleine Ilmrud/Instagram

Senaste nytt