Peg Parneviks nya detaljer om uppbrottet från Filip Lamprecht

Peg och Filip.

Peg Parnevik avslöjar nu hur det hela slutade med Filip Lamprecht – vilket inte verkar ha varit som goda vänner.
”Kommer nog aldrig komma över känslan av saknad och att ha blivit bedragen”.

Det har stormat rejält kring Peg Parnevik och Filip Lamprecht den senaste tiden. Det hela började när Filip medverkade i Let's dance och Peg fick motta en hel del hat och ett flertal spekulationer startade.

Det forna paret sa då att de fortfarande var tillsammans, men senare har det kommit fram att det var ett par månader sedan som de gjorde slut. Exakt när har inte framkommit.

I ett avsnitt av podcasten Pillowtalk sa Peg:

– It is nothing but love. Jag älskar Filip och kommer alltid att göra det och han känner samma sak. Vi hörs hela tiden och jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag är lyckligare än någonsin. Jag känner mig som mig själv igen, sa hon i juni.

Hennes syster Penny Parnevik verkade tycka att det var ett bra beslut att de gick skilda vägar.

– Jag älskar Filip, han var som en bror till mig, men jag tycker att du är way better off och inget vet sanningen om det. Det är min åsikt.

Fler detaljer har kommit ut med tiden – turbulent sista tid för paret

FINA Niklas Strömstedts bild med dottern får exet Agneta att reagera

Men efter det har Peg avslöjat flera detaljer – som inte verkade lika harmoniska. Det verkar ha avslutats på ett mindre önskvärt sätt, enligt henne.

– Att man älskar så mycket men det är så himla turbulent, så håller man kvar, och ibland så fastnar man där. Håller fast så hårt för att man är lite rädd för vad andra ska tycka, vad händer om det är över, säger hon i ett poddavsnitt och fortsätter:

– Så är man kvar alldeles för länge även fast det kanske inte är hundra procent rätt, det ska nog inte vara så här upp och ner om det är ”the one”.

Peg Parnevik har hittat kärleken på nytt

Idag är Peg i ett nytt förhållande. I ett av de senaste poddavsnitten berättar Peg att hon tror att Jesper är den rätte.

– Det som är så fint med att ha en relation med din tvillingsjäl är att det är omöjligt att förstöra den. Det är klart att man alltid kan förstöra en relation men du kan inte göra eller säga något fel utan allt du gör kommer vara perfekt för den här personen. För det är din tvillingsjäl och de har väntat på dig hela sitt liv, säger hon.

– Jag tror att jag har träffat min tvillingsjäl faktiskt. Sjukt nog. Jag tror det, säger hon.

Peg Parneviks nya ord om uppbrottet från Filip Lamprecht

Det är under en frågestund på Instagram som Peg nu berättar nya detaljer om uppbrottet från Filip. På frågan ”är du över ditt ex? I så fall hjälp en hjärtekrossad tjej hur man gör för att gå vidare”, svarar Peg:

”Jag tror inte att vi någonsin kommer över folk. Det vi kan göra är att växa och utvecklas. Jag tror verkligen att jag har vuxit ifrån den personen jag var. Men det kommer alltid att vara kärlek där och sorg över vad som kunde ha blivit och hur allt hanterades.”

Hon fortsätter:

”Jag tror faktiskt aldrig att jag kommer att komma över känslan av saknad och att ha blivit bedragen. Men jag är glad och tillfreds som det är idag. Mitt enda tips jag kan ge är att du ska fokusera på dig själv och fråga dig om detta gör dig genuint lycklig. ”Är detta verkligen vad jag vill ha och vad jag förtjänar?” Var ärlig, du är skyldig dig själv det.”

Hänt har sökt Filip Lamprecht.