Christian Bauers starka ord om Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso & Christian Bauer

Drygt fyra månader har gått sedan Pernilla Wahlgren bekräftade att Christian Bauer är hennes pojkvän.
Och sedan dess har det hänt mycket.
Nu skriver Christian ett par väl valda ord om relationen till Benjamin Ingrosso.

Det var i slutet av maj som Pernilla Wahlgren, efter en hel del spekulerande från allmänheten, tillslut bekräftade att Christian Bauer var hennes nya kärlek. Sedan dess har det nyblivna paret i princip suttit ihop och kärleken tycks bara växa sig starkare och starkare för varje dag som går.

Under relationens gång har Christian även skapat sig en fin relation till Pernillas familj och på Instagram väljer Christian nu att rikta några väl valda ord till hennes son Benjamin Ingrosso.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla om kärlekslyckan med Christian

Att Pernilla är väldigt lycklig tillsammans med Christian går inte att ta miste om och i hennes podcast Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med vännen Sofia Wistam, har hon tidigare berättat om den stora lyckan.

– Jag är väldigt väldigt glad för mig själv ska jag säga. Jag är så glad och lycklig över mig själv att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag har så trevligt konstant ska jag säga dig, har hon bland annat sagt.

Och Pernilla är inte den enda som är förtjust i Christian. Även mamma Christina Schollin är väldigt glad över att han har kommit in i deras liv.

– Christian är en oerhört stor tillgång i Pernillas och våra liv. Han har smällt in fantastiskt. Han gör vår dotter väldigt väldigt lycklig. Hon har ju öppnat upp för något som hon själv trodde att hon hade stängt alla dörrar till. Men nu har hon öppnat upp dörrarna på vid gavel och plötsligt välkomnar hon kärleken i sitt liv och det tycker jag är så underbart, har hon nämligen sagt i Bathina Philipsons podcast Bathina en podcast.

Christians Bauers starka ord om Benjamin Ingrosso

Men Christian har även träffat resten av Pernillas familj och i en intervju med Expressen har bland annat Benjamin uttalat sig om sin mammas nya relation.

– Superglad för mamma. Hon är nykär och jätteglad, sa han då till tidningen.

Och nu är det Christians tur att uttala sig fint om Benjamin. På Instagram lägger han nu ut en bild på honom och Benjamin med hashtagen ”we are family”. De verkar med andra ord ha kommit riktigt bra överens.

LÄS OCKSÅ: Suzanne Sjögrens relation till Charlotte Perrelli

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning om längtan efter fler barn med Viktor Philipson

SENASTE NYTT!