TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Så är Christina Schollins relation till Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

05 jul, 2021 
https://image.hant.se/image-7617233?imageId=7617233&width=1320&height=1320&cropw=89.74&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Ström
Christina Schollin, Pernilla Wahlgren & Christian Bauer
Pernilla Wahlgren är lyckligt kär i pojkvännen Christian Bauer.
Nu berättar Christina Schollin hur hennes relation till Christian ser ut samtidigt som hon berättar om en stark stund de delat tillsammans.
– Christian är en oerhört stor tillgång i Pernillas och våra liv, säger hon.
Annons
Pernilla Wahlgren bygger lyxhus på Lidingö – se bilderna härBrand logo
Pernilla Wahlgren bygger lyxhus på Lidingö – se bilderna här

Att Pernilla Wahlgren har träffat kärleken på nytt är det nog ingen som har missat. Idag är hon nämligen lyckligt kär i pojkvännen Christian Bauer och på sociala medier delar hon ofta med sig av deras kärlekslycka. Men Pernilla är inte den enda som har blivit charmad av sin pojkvän. Även mamma Christina Schollin är förtjust. I podcasten Bathina en podcast berättar hon nu om vad hon tycker om sin dotters nya kärlek samtidigt som hon avslöjar ett starkt ögonblick som hon delat tillsammans med honom.

Christina Schollins ärliga ord om Pernillas nya pojkvän – så är deras relation

Det är när Bathina Philipson frågar om Christina har träffat Christian som hon snabbt börjar berätta om vilken fin man han är.

– Om jag har! Christian är en oerhört stor tillgång i Pernillas och våra liv. Han har smällt in fantastiskt. Han är med när vi har våra sammankomster, inte minst nu under midsommaren, och det är som att han alltid har funnits på något sätt, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– Han gör vår dotter väldigt väldigt lycklig. Hon har ju öppnat upp för något som hon själv trodde att hon hade stängt alla dörrar till. Men nu har hon öppnat upp dörrarna på vid gavel och plötsligt välkomnar hon kärleken i sitt liv och det tycker jag är så underbart.

Christina Schollins avslöjande om Christian Bauer

Men att han smälter in i familjen är inte det enda som gör Christian speciell. Trots att man kan tro att nästan hela svenska folket har sett familjens realityserie vid det här laget verkar det som att den har passerat honom. I podcasten avslöjar Christina nämligen att Christian aldrig sett programmet och att han därmed verkligen fått lära känna Pernilla och familjen från grunden.

– Han har aldrig sett Wahlgrens värld så han har fått upptäcka väldigt mycket, säger hon innan hon berättar vidare om ett starkt ögonblick:

– Vi har inte pratat om det här men jag kan tänka mig att det är så att han hela tiden upptäcker saker och han var ju med när vi lyssnade på Benjamins sommarprat till exempel, så där fick han ju också en inblick i hur Pernilla har haft det och hur Benjamin och syskonen har haft det. Så det kanske inte är helt lätt för honom att ta in alltihop. Jag vet faktiskt inte.

Annons