Pernilla Wahlgren om kampen i relationen till sonen Oliver Ingrosso

Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrosso

Pernilla Wahlgren har de senaste veckorna offentligt hyllat sina barn Bianca och Benjamin Ingrosso.
Nu öppnar hon upp i Kristin Kaspersens podcast Nyfiken på och berättar om äldsta sonens tuffa period.
–Jag förstod inte.

Den omtalade familjen Wahlgren Ingrossos familjeskara utökades tidigare i vår när Pernilla Wahlgren, 53, delade nyheten att hon funnit kärleken i Christian Bauer, 55. Den glada nyheten togs väl emot av familjen som dessutom valde att fira midsommarafton med det nyblivna paret, förutom sonen Oliver Ingrosso som valde att fira midsommar på annat håll. Nu öppnar Pernilla upp om den tuffa perioden med sonen Oliver.

SPRICKA Benjamins relation till Anders idag efter bråket i tv

Pernilla Wahlgrens respons på barnens ord om skilsmässan

Pernilla har tidigare öppnat upp om relationen till sina barn och om den svåra tiden efter skilsmässan från Emilio Ingrosso, 55. I årets Sommar i P1 berättade även sonen Benjamin Ingrosso, 23 i sitt sommarprat om erfarenheten av föräldrarnas skilsmässa, något även systern Bianca Ingrosso, 26 gjorde 2018. Benjamin berättar bland annat att om de obehagliga bråken som skapade hjärtklappning varje kväll men att han också försökte vara en glädjespridare i svåra situationer, något Pernilla reagerade på.

"Tårarna rann när jag nu också förstod att det har varit på gott & ont..! Att du också tog på dig den rollen för att du ville att alla runt dig också skulle må bra... Ett viktigt sommarprat för alla att lyssna på, men kanske framförallt för alla skilsmässoföräldrar. Hur viktigt det är att vi ALLTID sätter barnens välbefinnande först, hur mycket agg & bitterhet man än har mot den andre föräldern - eller bonusföräldern." skrev Pernilla på sin Instagram.

Pernilla Wahlgren om kampen med sonen Oliver: "Jag förstod inte"

Utöver Benjamin och Bianca har Pernilla sönerna Theo, 14 och Oliver, 31. Nu öppnar Pernilla upp om relationen med äldsta sonen Oliver. I Kristin Kaspersens podcast Nyfiken på berättar hon att han under en tid mådde dåligt och hur deras relation ser ut idag.

–Jag vet att Oliver mådde dåligt under en period och ringde mig för att prata. Och då frågade om jag kunde ringa upp eftersom jag kollade på TV. Jag förstod inte riktigt. Ibland måste man vara extra lyhörd om man har barn som inte är supertydliga med att de mår dåligt.

– Det är fint att veta att till och med min vuxna son ringer sin mamma när han mår dåligt. Då är det också viktigt att jag finns där, säger Pernilla i podcasten.

LÄS MER: Benjamin Ingrossos relation till Anders Öfvergård efter bråket i tv

LÄS MER: Bianca Ingrosso om varför hon och Phillipe Cohen har umgåtts mindre

FOTO: Discovery plus Sverige, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Senaste nytt