ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Suzanne Sjögrens relation till Charlotte Perrelli

22 aug, 2021 
CHARLOTTE PERRELLI OCH SUZANNE SJÖGREN

Programledaren Suzanne Sjögren strålade under Viaplays presentation av höstens nyheter.
När Hänt intervjuade tv-profilen berättade hon även hur relationen till ex-maken Anders Jensens fru Charlotte Perrelli är idag – samt hur hon tycker att dottern Izabella har det med sin bonusmamma på olika spelningar runt om i landet.

Annons
Suzanne Sjögren om relationen till Charlotte PerrelliBrand logo
Suzanne Sjögren om relationen till Charlotte Perrelli

Programledaren Suzanne Sjögren var värdinna och konferencier under Viaplays presentation av program, filmer och serier som kommer ut under hösten. Och det rådde ingen tvekan om att hon strålade!

Hon lämnade TV4 efter 15 år för att satsa på arbetet som frilans och befinner sig just nu på Nent för att bevaka sport. Till vardags lever hon med fästmannen och elithopparen Pontus Westergren. Dessutom har hon en nära relation till ex-maken Anders Jensen och frun Charlotte Perrelli, då Anders och Suzanne har dottern Izabella, 13, tillsammans. Under en intervju med Hänt berättade Suzanna om relationen till Charlotte.

Suzanne Sjögren om stoltheten över dottern Izabella

Suzanne har ett stort intresse för sport, men ridning ligger henne extra varmt om hjärtat. Fästmannen är elitidrottare inom sporten och dessutom bor de på en stor hästgård med hela 17 hästar.

Dessutom har Suzanne Sjögrens dotter Izabella gått i sin mammas fotspår och satsar fullt ut på ridning, trots sin unga ålder är hon uppe över höga hinder med hästarna. Tidigare i år fyllde Izabella dessutom 13 år, något som Suzanne uppmärksammade på sina sociala medier.

”Idag firar vi den här fantastiska flickan, som blir 13 år. Ödmjukare och snällare person är svårt att hitta och vi är SÅ stolta över dig Izabella. Varje dag med dig är ren glädje. Stort grattis på tonårsdagen!”, skrev Suzanne då.

Annons

Suzannes relation till Charlotte Perrelli och bonusfamiljen

När Hänt pratade med Suzanne i samband med Viaplay-träffen berättade hon om relationen till Charlotte Perrelli. Anders och Charlotte bor i Djursholm och Izabella bor hos både sin mamma och pappa. Anders likt Suzanne har fått nya barn, och Izabella har numera många bröder.

Hur är din relation till Charlotte? Hur fungerar det med bonusfamilj?

– Den är väldigt bra, Izabella har ju extremt många bröder nu, därför att min sambo har en son sedan tidigare som är lika gammal som henne, och sedan har vi ju Ben som är sju år gammal, säger Suzanne och fortsätter:

– Sedan har hon ju Angelo, Alessio, Alvin och Adrian på pappas sida. Så hon är omgiven av bröder, men mycket kärlek.

Samtidigt är Suzanne glad att Charlotte och Izabella har en sådan bra relation.

– Jag vet att Charlotte och Izabella har en jättefin relation. Och jag älskar att när hon är hos oss så mockar hon skit, står i gummistövlar och rider. När hon är med pappa och Charlotte så är hon ute på turné. Många somrar turnerade hon med Diggiloo och då fick Izabella följa med och få hela den världen. Hon får det bästa av två världar.

– Men jag uppskattar verkligen det livet som de kan erbjuda henne, avslutar Suzanne.

FOTO: Erik Simander/TTChristine Olsson

Annons