Brandkåren fick rycka ut under Carola Häggkvists privata spelning

Carola Häggkvist

Carola Häggkvists konsert slutade med att brandkåren fick rycka ut.
Nu berättar hon om olyckshändelsen.
”Alltid händer det något”, skriver hon på Instagram.

Carola Häggkvist, 54, är en Sveriges mest folkkära artister och har sedan genombrottet i Melodifestivalen 1983 sålt miljontals skivor. Genom åren har hon släppt låtar som Fångad av en stormvind, Evighet och Främling, och har dessutom medverkat i en rad olika tv-program så som Allsång på skansen, Lotta på Liseberg och Så Mycket Bättre. Och än idag fortsätter hon att bjuda på konsert efter konsert.

Senaste konserten ägde faktiskt rum för bara ett par dagar sedan. Men kvällen slutade inte riktigt som hon tänkt sig. Nu berättar hon om olyckshändelsen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolas uppträdde på ett hemligt gig

Konserten som ägde rum i veckan beskrevs av artisten själv som "ett hemligt gig", och av hennes text på Instagram att döma verkade hon minst sagt exalterad efter den roliga kvällen.

”Tack för ikväll/natt! Så mycket bättre än jag förväntade mig på både 50 års kalas och hemligt gig inatt”, skrev hon då.

Men det hon inte nämnde då var att brandkåren hade fått rycka ut den kvällen. Nu berättar hon.

Därför tvingades brandkåren rycka ut under Carolas gig

Anledningen till att brandkåren dök upp på giget var helt enkelt för att rökmaskinen hade börjat leva sitt egna liv. Under en bild på Carola och brandmännen berättar hon:

”Alltid händer det något. Hemligt gig igår natt som blev till dag! Rökmaskinen hade visst börjat leva sitt eget liv i den lilla lokalen för 18 pers i ’nattklubben’ på Villa Pauli så att brandkåren fick rycka ut! Det blev en gemensam fotografering istället. Allt väl.”

Hon avslöjar även att det hemliga giget var för att fira Malin Baryard och Peder Fredricson som precis tagit OS-guld.

”Grattis käraste guldmedaljörer Malin och Peder för era insatser i Tokyo och för att jag fick vara med att fira er STORA OS-vinst. Vilken fantastiskt firande det blev! Tack för allt. GRATULERAR. Och tack sköna killarna på brandförsvaret. Ni är fantastiska!”, skriver hon.

Och i kommentarsfältet är det många som har kul åt att det alltid händer något när Carola är i farten, men säger att de imponeras över hur bra hon alltid lyckas rädda det.

”ELD både på scenen och bakom scenen…Hur är det möjligt att det mest otänkbara händer dig? MEN, du reder ut ALLA lägen, oavsett vad, på ett genialt och proffsig sätt! Bästi test!”, skriver bland annat en följare.

”Underbart! Härligt att det firades med en fest där det (nästan) gick hett till!”, skojar en annan.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund visar upp lyckan med barnen efter skilsmässan från Martin

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning om längtan efter fler barn med Viktor Philipson

SENASTE NYTT!