Hanna Hedlund visar upp lyckan med barnen efter skilsmässan från Martin

Hanna Hedlund

TT, Instagram
En hel sommar har gått sedan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck meddelade att de gått skilda vägar.
Nu visar Hanna upp lyckan med barnen – efter första semestern utan Martin.

Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, meddelade i början av sommaren att de går skilda vägar efter att ha levt separerade i närmare ett halvår. Sedan dess har de också spenderat sommaren på varsitt håll tillsammans med deras tre gemensamma barn. Nu visar Hanna Hedlund upp sista semesterlyckan med barnen innan höstens intåg.

SMART! Därför slutar Babben Larsson att jobba

Martin Stenmarck och Hanna Hedlunds skilsmässa

Det var i juni i år som kändisparet Martin Stenmarck och Hanna Hedlund kom med beskedet att de skiljer sig efter 23 år tillsammans.

”Ja, Allt har sin tid.Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par” skrev de om beslutet på Instagram.

Efter beskedet strömmade kommentarerna in i kommentarsfältet på Instagram från följare och vänner.

”Fint. Men ändå så sorgligt!! Alltid sett på er som ett förebildspar! Att ni alltid varit gulliga och kärleksfulla mot varandra. Ni har varit så fina ihop och jag hoppas ni kommer vara det även framgent” kommenterade bland annat Michael Bindefelt, 61.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks första sommar isär

Det nyskilda paret har barnen Ida, 17, Love, 15 och Saga, 9, ihop och den första sommaren som skilda har spenderats åtskilt. Bland annat valde Hanna att spendera sin semester i Hälsingland och Grekland medan Martin delvis spenderat den på jobbuppdrag samt hemma i Stockholm tillsammans med barnen. Bland annat visade Martin upp att de under sommaren badat och spelat brädspel och nyligen visade även Hanna upp semesterlyckan med barnen.

”Bästa semestern med våra ungar. Vi har minimalt med skärmtid för både barn och mammor. Hörs vid skolstart!” skrev Hanna på Instagram under den första semestern utan Martin Stenmarck.

Och nu i sommarens slutskede visar Hanna Hedlund upp lyckan ytterligare tillsammans med barnen på Instagram.

”Primadonnan och hennes undersåtar! Vilken sommar. Vilka ungar. Men liiiite skönt med rutiner oxå.” skriver Hanna nu när hon själv går tillbaka till jobbet efter semestern och barnen går tillbaka till skolan.

LÄS OCKSÅ: Patrick Ekwall om flyttplanerna med dottern Tindra

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis plötsliga utseendeförvandling

FOTO: Instagram, Claudio Bresciani/TT