Därför tänker Babben Larsson trappa ner med jobbet

Babben Larsson

Babben Larsson är aktuell med nya SVT-programmet 1 mot Sverige, som har premiär i höst. Men nu berättar programledaren att hon ska trappa ner med jobbet framöver.
– Man måste också hinna med att leva, säger hon till Expressen.

503 Service Unavailable

Babben Larsson är en av Sveriges största tv-profiler. Det senaste åren har hon varit aktuell som programledare för SVT:s succéprogram Bäst i test tillsammans med komikern David Sundin. I höst ska hon även leda SVT:s nya storsatsning 1 mot Sverige.

TUFF Carolinas krav på Tilde i direktsändning

Babben Larsson kommer jobba mindre från och med nu

Men komikern och tv-profilen är redo för att trappa ner med jobbet då hon känner att hon både kan göra det ekonomiskt men också för att hon känner att hon vill kunna njuta av livet. I en intervju med Expressen berättar Babben om sina framtidsplaner med karriären.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tv-profilen berättar att de jobbet hon har kan vara väldigt krävande och tar upp stor tid av livet.

– Det har varit lite orimligt tufft ibland. Vi har kört lite för hårt med oss själva. Och det är väl något jag har tyckt, att det kanske blir lite väl mycket ibland. Jag har ju varit in i väggen även om det är längesen nu. Men man får hejda sig lite, säger hon och menar att det i stället för vanligtvis kanske fyra gig ute i landet varje vecka snarare kommer handla om ett i veckan.

Programledaren berättar att hon kommer fortsätta jobba men att de kommer bli allt mindre för hon känner att hon vill hinna leva och inte bara fortsätta jobba.

– Jag har att göra, men samtidigt måste man också hinna med att leva annars blir ingenting roligt tillslut, tillägger komikern och programledaren.

Hon fortsätter och förklarar att hon inte tar ut något lön utan hon lever på sina pensionspengar och de pengarna hon får in i sitt bolag lägger hon på andra saker istället, som på hennes fritidsintressen som bland annat är galopphästar.

– Man vet aldrig, jag kanske börjar investera lite i andra projekt och verksamheter som jag tror på. Jag har lite galopphästar som jag är delägare i. Jag menar ,det finns alltid saker som jag kan engagera mig i med de pengar som fortfarande fortsätter komma in på företaget.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik och Douglas Murray flyttar – har sålt lägenheten

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings krav på Tilde de Paula Eby i direktsända Efter fem

FOTO:

SENASTE NYTT!