LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Blir det en säsong 6 av Bäst i test? SVT svarar

21 apr, 2021 
AvMimmi Fouchenette
Programledare David Sundin och Babben Larsson 2021
Fredagarnas underhållningsprogram Bäst i test kommer snart att vara slut för säsongen.
Men kommer tittarsuccén att få en sjätte säsong?
Hänt har frågat SVT!
Annons
Därför slutar Fredrik Skavlan – gör en sista säsongBrand logo
Därför slutar Fredrik Skavlan – gör en sista säsong

Du har förmodligen inte missat SVT:s program Bäst i test som sänds fredagar på SVT1 klockan 20:00. Succéprogrammet är inne på sin femte säsong och nu när säsongen närmar sig sitt slut kommer frågan upp, kan vi vänta oss en sjätte säsong av underhållningsprogrammet? Vi på Hänt har frågat SVT och har fått ett svar. Läs vidare så får även du veta!

Vad är Bäst i test?

Bäst i test är humorprogrammet i tio delar på SVT där den fasta panelen, bestående av Olof Wretling, 45, Arantxa Alvarez, 28, Morgan Alling, 53 och Johanna Nordström, 25, tävlar om att vara bäst i varje test.

I varje avsnitt medverkar även en känd gäst som också testar de olika underliga uppdragen. Gäster som kommer att tävla i årets säsong är bland andra komikern Jesper Rönndahl, skådespelaren och komikern Nour el Refai, komikern David Batra, programledaren Christine Meltzer och artisten Pernilla Wahlgren.

Programledare är sedan den första säsongen Babben Larsson, 64, och hennes sidekick David Sundin, 44.

Olof Wretling, Arantxa Alvarez och Jesper Rönndahl i första avsnittet av säsong 5 av<i> Bäst i test</i> på SVT, 2021

Sista avsnittet – Bäst i test säsong 5

Snart släpps det tionde och sista avsnittet av Bäst i test säsong 5 på SVT. Det sista avsnittet kommer vara ett bonusavsnitt där nästan allt bortklippt material från säsongens gång kommer att visas. I det sista avsnittet kommer inga förutom panelen och programledarna delta.

Annons

SVT svarar på frågan – blir det en säsong 6 av Bäst i test?

Vi på Hänt var nyfikna på om Bäst i test kommer att få en sjätte säsong så vi ställde frågan till programmets ansvariga. Svaret vi fick av SVT var att de inte gick att säga någonting gällande programmets framtid ännu.

Därför kan vi dessvärre just nu inte ge er läsare några klara besked om vi alla kan vänta oss en sjätte säsong av Bäst i test eller inte. Vi får helt enkelt vänta och se om en ytterligare säsong av programserien blir aktuell framöver.

Säsong 5 av Bäst i test går att se fredagar på SVT klockan 20:00 och finns även tillgängligt att streama på SVT Play, där hittar du också säsong 1 och 2 av programmet.

Fredagen den 30 april kl 20:00 sänds säsongens bonusavsnitt.

FOTO: Ulrika Malm/SVT, Janne Danielsson/SVT

Annons