LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Morgan Alling om frun Anna-Maria Dahl och relationen till familjen

16 apr, 2021 
AvMimmi Fouchenette
Morgan Alling, Anna-Maria Alling Premiär av Phantom of the Opera på Cirkus, Stockholm 2016

Skådespelaren Morgan Alling är ett välkänt ansikte för många.
Men vad vet du egentligen om honom?
Visste du om att han har fyra barn?
Läs allt om skådisen här!

Annons
7 svenska barnskådisar – då och nuBrand logo
7 svenska barnskådisar – då och nu

Skådespelaren och komikern Morgan Alling har varit med i en rad filmer, föreställningar och tv-program under sin karriär. Just nu är skådespelaren aktuell med succéprogrammet Bäst i test, där sitter han som fast deltagare i panelen varje fredag tillsammans med Olof Wretling, 45, Arantxa Alvarez, 28, och Johanna Nordström, 25. Men vad vet du om honom egentligen? Läs vidare så kommer du få reda på mer!

Hur gammal är Morgan Alling och var växte han upp?

Morgan Alling föddes den 8 juni 1968 i Mölndal, Göteborg. Han ska fylla 53 år i år. Skådisen växte upp i en dysfunktionell miljö med mycket missbruk och kriminalitet. Idag lever han i Stockholm tillsammans med sin hustru och deras fyra barn.

Morgan om hans fru Anna-Maria Dahl

Skådisen Morgan Alling träffade sin hustru Anna-Maria Dahl, 41, för 17 år sedan. Paret gifte sig för elva år sedan efter att Morgan friade till henne i direktsändning när han medverkade 2009 i Let’s dance.

Annons

Under förra året drabbades Anna-Maria av en hjärntumör men som tur var visade det sig att tumören var godartad och operationen gick bra.

Morgan lade ut ett inlägg på Instagram på honom och hustrun i december förra året. I hans caption på inlägget beskrev han hur Anna-Maria kämpar på.

”Anna-Maria är en fighter och hon mår bättre för varje dag. Hon tränar och vilar. Snart är det jul och då blir det bara vi och barnen”, skriver Morgan.

Morgan Alling har fyra barn

Morgan och Anna-Maria har fyra barn tillsammans, sönerna Wille som är 12 år och Love som är 9 år. Paret fick sedan tvillingar 2017, sonen Edvin och dottern Alva som är 4 år gamla.

Morgan Alling 2017

Hur lång är Morgan Alling då?

Har du någon gång undrat över hur lång skådespelaren Morgan Alling är när du sett honom fladdra förbi på TV:n? Vi på Hänt har grävt fram svaret åt dig. Skådespelaren är 171 centimeter lång.

Spana in Morgan Alling i tv-programmet Bäst i test som sänds fredagar klockan 20:00 på SVT1 och SVT play.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Karin Törnblom/TT

Annons