TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Morgan Alling om hustrun Anna-Marias tillstånd efter hjärntumören

23 dec, 2020 
Morgan Alling och Anna-Maria
Efter en lång tids frånvaro på sociala medier började Morgan Allings följare undra vart han egentligen tagit vägen.
Pausen visade sig bero på det värsta tänkbara – hustrun Anna-Maria Dahl hade drabbats av en hjärntumör.
Nu berättar Morgan om hustruns hälsotillstånd.
Annons
Allt om Morgan AllingBrand logo
Allt om Morgan Alling

Morgan Alling, 52, och Anna-Maria Dahl, 41, har varit gifta i elva år. Detta efter att Morgan friade till henne i direktsändning när han var med i danstävlingen Let’s dance 2009.

– Anna–Maria! Jag kommer att fråga chans på dig igen! Jag kommer att fria till dig när jag kommer hem, sa han då och tittade in i kamerorna.

Efter det har mycket hänt för paret, förutom sonen Wille, har de även fått sonen Love och tvillingarna Edvin och Alva.

Morgan Alling, Love Dahl Alling, Anna-Maria Dahl, William Dahl Alling
Familjen Dahl Alling på bio, innan tvillingarna kom till världen.

Parets frånvaro väckte oro

Morgan och Anna-Maria är normalt sett mycket aktiva på sociala medier. Men under hösten har det varit tyst från deras håll och deras podcast Familjen Dahl Alling har inte släppt nya avsnitt sedan i oktober.

Dessa aspekter gjorde att många följare och lyssnare blev fundersamma och oroliga över var paret egentligen tagit vägen. I början av december fick fansen en förklaring till tystnaden. Det var Anna-Maria som gick ut med den tragiska nyheten i ett blogginlägg.

Annons

”För några veckor sedan opererade jag bort en cancertumör från hjärnan. Operationen gick bra, men tumören var svår att analysera och under några veckor så svävade vi i en skrämmande ovisshet.”, skrev hon då.

Som tur var visade det sig att tumören var godartad och att operationen hade gått bra.

”Till slut så fick vi det glädjande beskedet att tumören anses godartad. Operationen gjorde sitt och jag behöver inga ytterligare behandlingar. Jag kommer fortsättningsvis att följas upp kontinuerligt”, skrev Anna-Maria Dahl då på sin blogg.

Morgans uppdatering om Anna-Marias sjukdomstillstånd

Nu har det gått några veckor sedan de gick ut med beskedet och de har fått otroligt mycket stöd och kärlek från alla möjliga håll. Detta är nu något som Morgan vill ta vara på och visa sin tacksamhet över alla godhjärtade människor där ute.

”Tusentack för allt stöd, vackra tankar, blommor och fina kort. Er kärlek har varit enorm.”, skriver han på Instagram.

Morgan ger också en glädjande uppdatering om hustruns tillstånd. Hon är på bättringsvägen, och nu är det julfirande som står på agendan för familjen Dahl Alling.

”Anna-Maria är en fighter och hon mår bättre för varje dag. Hon tränar och vilar. Snart är det jul och då blir det bara vi och barnen.”, skriver Morgan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons