LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Morgan Allings stora glädje med hustrun Anna-Maria

16 jul, 2020 
Morgan Alling och hustrun Anna-Maria har varit tillsammans i 15 år.
Och i år blev familjelyckan fulländad!
Nu avslöjar Morgan den glada nyheten.
Annons
Allt om Morgan AllingBrand logo
Allt om Morgan Alling

Det var 2005 som skådespelaren Morgan Alling, 52, träffade sitt livs kärlek, Anna-Maria. I dag är de stolta föräldrar till fyra barn. Så sent som 2017 blev de föräldrar till tvillingar. Men vägen fram till lyckan har inte varit spikrak för paret.  I tidigare intervjuer har Morgan varit öppen med att paret haft sina motgångar, och att Anna-Maria vid ett tillfälle valde att lämna honom.

När Morgan medverkade i jubileumssäsongen av Let’s dance 2015 tillägnade han sitt shownummer i finalen till hustrun.

– Jag har varit livrädd för kärlek. Det här är en kärleksförklaring till en kvinna som vågade stå kvar fast jag höll på att tramsa runt med mitt gamla jävla bagage, sa han till Aftonbladet.

Morgan Alling präglades länge av sin tuffa uppväxt. Till slut förklarade Anna-Maria att hon inte kunde vara med en människa som lever kvar i det förgångna. I ett år kämpade Morgan för att få tillbaka sin kärlek och till sist valde Anna-Maria att ta honom tillbaka.

Annons

Idag är parets kärlek starkare än någonsin, och de delar gärna med sig av sin lycka i sociala medier. När Morgan fyllde år i juni valde hustrun att spela sin make ett litet spratt. Anna-Maria kapade helt enkelt Morgans Instagram när han jobbade och publicerade ett kärleksfullt inlägg där hon förklarade vilken bra make och pappa han är.

Morgans Instagram blev överöst med positiva kommentarer, hjärtan och glada tillrop, och födelsedagsbarnet själv hade svårt att greppa all den kärlek han fick.

– Jag har svårt att ta till mig lite kärlek men det är ju för att jag ha en lite tyngre ryggsäck ibland och då vet jag inte riktigt hur jag ska ta hand om det. Men på detta sätt vill jag från djupet av mitt hjärta tacka. Vilken kärlek. Tack!, sa en glädjestrålande Morgan Alling i ett klipp.

Morgan Alling och hustrun Anna-Marias härliga besked

Nu har paret en ny glädjande nyhet de vill dela med sig av till alla sina följare. Tidigare i somras blev nämligen deras hus, som de varit med och byggt själva, äntligen färdigt!

Annons

”Huset är klart! Flera års desperat letande efter ett hus för våra stora familj byttes långsamt ut mot tanken att bygga eget”, skriver Morgan Alling på Instagram.

Han väljer även att hylla sin hustru.

”Ofattbart konstig känsla. Men det är verkligt. Den lilla dröm jag hade som barn, att jag någon gång ska bygga ett eget hus till mina barn. Idag slog den drömmen in. Mycket tack vare min älskade Anna-Maria. Utan dig hade det inte gått”.

Morgan avslutar sitt inlägg med att avslöja att huset, som ligger i Nacka, även har ett eget Instagramkonto där den som vill kan följa familjen Alling på deras nya resa.

FOTO: TT, Instagram

Annons