Artikeln innehåller reklamlänkar

Morgan Alling om väntan på operation: ”Jobbigt och gör ont”

Morgan Alling i väntan på operation

Nyligen drabbades Morgan Alling av njursvikt och tvingas därför till operation. Snart är det dags och Morgan längtar till att kunna komma tillbaka upp på scen.

Det var i juli som skådespelaren Morgan Alling, 50, meddelade att han tvingas ställa in sin medverkan i musikalen Så som i himmelen, som har premiär i höst. I ett pressmeddelande förklarade han då att han drabbats av förstorad njure, hydrofrenos, och därför är i behov av en operation. Men än är Morgan i väntans tider. När Hänt träffar honom ser han pigg ut.

– Jag har inte gjort det än, snart ska jag opereras. Men det är inget farligt, utan det är bara jobbigt liksom, säger Morgan Alling till Hänt.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Åkomman är inget som påverkar Morgans vardagsliv, med frun Anna-Maria Dahl och deras fyra barn. Däremot har yrkeslivet blivit lidande. I pressmeddelandet förklarar han att det är tråkigt, men att han måste fokusera på att ta det lugnt.

– Jag kan inte stå på scen och hoppa och studsa och dansa. Därför har det varit viktigt för mig att få gjort den där grejen, så jag kan komma tillbaka, säger han till Hänt och fortsätter:

– Men det hindrar ju mig inte att leva, det är bara det att det är jobbigt. Jag vill inte leva ett liv när det är jobbigt och gör ont. Då får man ta tag i det.

Medan Morgan Alling repar sig från sjukdomen och operationen hoppar skådespelarkollegan Björn Kjellman, 55, in och tar över Morgans roll i Så som i himmelen. Morgan förväntas vara tillbaka på scen i november. Fram tills dess kan man höra honom i tv-programmet Halv åtta hos mig på TV4, där han tagit över rollen som kommentator efter komikern Pia Johansson, 57.

– Det är alltid tufft att ta över genier, men jag skapar mitt eget och det har gått jättebra. Jag är så överväldigad och så tacksam över att ens få göra det, säger Morgan Alling till Hänt.

Morgan Alling spelar pizzeriaägaren Vanko i komediserien Lingonligan.

Morgan Alling och frun Anna-Maria Dahl med barnen Love och Ville. Förra året fick paret även tvillingar.

Morgan Alling tog över kommentator-rollen i Halv åtta hos mig efter komikern Pia Johansson.

Morgan Alling.

Morgan Alling deltog i Let's dance 2009, samt i Let's dance 10 år 2015.

LÄS OCKSÅ: Morgan Allings chock efter ultraljudet: ”Nästan kräktes”

LÄS OCKSÅ: Här hittar du kändisarnas snyggaste sneakers

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!