Morgan Allings chock efter ultraljudet: ”Nästan kräktes”

Morgan Alling och hustrun Anna-Maria Dahl hade bestämt sig för att skaffa ett till barn. Men på ultraljudet var det inte bara ett hjärta som slog utan två: – Morgan blev först helt vit i ansiktet sen nästan kräktes du och sen åkte du och tittade på en ny bil, berättar Anna-Maria och skrattar.

Den 15:e mars i år fick Morgan Alling, 48, och hans fru Anna-Maria Dahl, 37, tvillingar. Lyckan var såklart stor men i Ebbas gravidpodd berättar de att det inte var ett helt enkelt beslut att ta enligt – att ta steget att skaffa ett tredje barn när de andra två just blivit fem och åtta år och kommit ifrån de jobbigaste småbarnsåren. Men tillslut bestämde de sig för att skaffa ETT barn till.

Anna-Maria blev gravid snabbt och började må väldigt konstigt.

– Jag har mått illa i de andra graviditeterna men det här var något utöver det vanliga. Jag mådde fruktansvärt dåligt.

Det gick så långt att de bestämde sig för att boka in ett tidigt ultraljud då de faktiskt undrade ”kan det vara en människa eller en gris i magen?”. Anna-Maria bestämde sig för att gå själv på första ultraljudet och det var då hon fick beskedet om att det inte bara var en bebis i magen…

– Då säger barnmorskan ’nu ser jag ju två’ och jag blev otroligt chockad. Det var inte det rosa skimrande moln man svävade iväg på, det var mest – hur ska det gå? hur ska jag orka? vad ska barnen säga? och hur ska det bli?

Anna-Maria kom hem gråtandes till Morgan och sa ”det är två”:

– Morgan blev först helt vit i ansiktet sen nästan kräktes du och sen åkte du och tittade på en ny bil, säger Anna-Maria och skrattar.

– Det var chockartat. Jag var inte alls beredd på det. Jag är 48 och jag känner att vi har två fantastiska barn och visst en tredje lätt in i matchen men alltså den där andra… det blir något helt annat liksom.

Det första som dök upp i Morgans huvud var en massa praktiska saker som bil, jobb och flytt.

– Samtidigt som man är skitglad och tycker det är jättehäftigt och det är lite VIP med tvillingar så är det ändå inte lätta känslor. Det gick runt ganska mycket i huvudet, berättar Morgan.

När de väl berättade för barnen i v.16 att de skulle få, inte bara ett syskon utan två, blev de otroligt glada.

– Medan jag och Morgan har sett mycket ’åh vi måste ha ny bil, och vi måste flytta’ alltså vi såg mycket problem var barnens första kommentar – Yes, vi får varsin!

Efter det släppte parets oro över att inte kunna räcka till för alla barnen och de kunde istället känna att de gav barnen något istället för att se det som att tvillingarna bara skulle ta tid ifrån dem.

LÄS OCKSÅ: Sök morgan Morgan Allings dubbla bebislycka – har fått tvillingar

Foto: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!