Morgan Allings dubbla bebislycka – har fått tvillingar

Vad är den gemensamma nämnaren mellan Beyoncé, George Clooney och Morgan Alling? Jo, de väntar alla tvillingar 2017. I onsdags föddes den svenska skådespelarens bebisar och hans lycka är total: "Det känns omtumlande och otroligt häftigt", säger han till Expressen.

Lyckan är total hemma hos familjen Alling Dahl. Morgan, 48, och frun Anna-Maria Dahl har nämligen fått tvillingar, något skådespelaren själv offentliggjorde på sin Instagram under tisdagen.

“15/3 blev familjen Dahl Alling komplett. Fyra blev sex!”, skriver han till ett videoklipp som visar familjens skor plus två par i ministorlek.

– Just det, fyra blev sex, säger han i videon.

Sedan tidigare har Morgan Alling och hans fru två söner som är fem och åtta år gamla, och för en vecka sen utökades alltså familjen med tvillingarna. Det blev en kille och en tjej och enligt Alling är storebrorsorna omåttligt stolta över sina syskon.

– Det känns omtumlande och otroligt häftigt men faktiskt också helt naturligt och väldigt självklart. Det är två fina, nya familjemedlemmar som vi är otroligt stolta och glada över, säger han till Expressen.

Bebisarna var högst planerade och efterlängtade, men när de fick reda på att det inte bara var en utan – två bebisar – fick de sig en smärre chock. Nyheten tog ett tag att smälta, men de ser den dubbla tillökningen som en gåva.

– Vi tycker att det är roligt med barn men vi hade inte i vår vildaste fantasi trott att det skulle bli tvillingar, säger han till Expressen.

Stort grattis till bebisarna önskar Hänt.se!

LÄS OCKSÅ: Sofia Ledarp visar upp sin bebis – ligger i en byrålåda

LÄS OCKSÅ: 16 futuristiska barnprylar som våra föräldrar inte kunnat drömma om

FOTO: Ibl

Senaste nytt