TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här är deltagarna i nästa säsong av Bäst i test

20 aug, 2020 
Bäst i test 2021
Det blir en ny säsong av SVT:s succéprogram Bäst i test. Nu är det också klart vilka som kommer att delta i tävlingsprogrammet.
Annons
Allt om Babben LarssonBrand logo
Allt om Babben Larsson

Bäst i test kommer tillbaka till SVT i februari 2021. Programmet leds av Babben Larsson, 63, och hennes sidekick David Sundin, 44, och bygger på den brittiska förlagan Taskmaster.

Humor- och tävlingsprogrammet har verkligen gått hem hos svenska folket och förra året belönades Bäst i test med tv-priset Kristallen i kategorin Årets program.

När programmet börjar sändas igen nästa år är det för femte säsongen, och den här omgången har de bytt inspelningsplats. Varje säsong har en fast panel på fyra personer och i varje avsnitt kommer en gäst. I en direktsänd presskonferens på Instagram avslöjade David Sundin vilka som kommer att försöka klara av de kluriga testen härnäst.

De är gästerna i Bäst i test 2021

Fredrik Lindström, 57. Programledare, komiker och författare som bland annat gjort sig känd i Killinggänget, Värsta språket och som domare i På spåret.

Pernilla Wahlgren, 53. Sångerska, skådespelare och numera tv-profil i och med egna realityprogrammet Wahlgrens värld.

Annons

Nour El-Refai, 32. Komiker och skådespelare som kan sägas slog igenom i Ballar av stål, och sedan dess varit med i bland annat Söder om Folkungagatan, Bonusfamiljen och Min pappa Marianne.

Jesper Rönndahl, 41. Komiker, skådespelare och radiopratare. Sveriges främsta vetenskapskomiker som också gjort stor succé med humorserien Dips.

Christine Meltzer, 45. Programledare, komiker och skådespelare. Började som programledare för Lattjo Lajban och har sedan gjort Pyjamas, Hey Baberiba och flera program med Carina Berg. Har blivit utsedd till Sveriges roligaste kvinna.

Kristina ”Keyyo” Petrushina, 23. Komiker och programledare som är med i Bäst i test för tredje säsongen i rad – fler än någon annan.

David Batra, 48. Komiker skådespelare och tv-personlighet. Ersätter Dragomir Mrsic som först var tänkt att vara med.

Anis Don Demina, 27. Artist, Youtuber och DJ som bland annat nominerats till Rockbjörnen. Tog sig till final i Melodifestivalen senast med Vem e som oss.

Annons

Niklas Andersson, 45. Standup-komiker som turnerar med föreställningen”Medelmåttan från Hisingen.

Panelen i Bäst i test 2021

De fyra panelmedlemmarna kommer att vara med i alla avsnitt.

Olof Wretling, 45. Skådespelare, regissör, dramatiker och författare. Känd från bland annat Mammas nya kille, P3:s humorprogram. Jobbar också mycket med teater och film.

Arantxa Alvarez, 28. Programledare och sångerska. Har jobbat mycket på Sveriges radio, bland annat med Morgonpasset i P3, Musikhjälpen och Relationsradion i P3.

Morgan Alling, 52. Skådespelare, regissör och manusförfattare. Har bland annat spelar Rudolf Svensson i de senaste Sune-filmerna, varit med i Gåsmamman och LasseMajas detektivbyrå.

Johanna Nordström, 24. Komiker och influencer. Nominerades 2018 till fyra olika Guldtuben-priser. Jobbar nu mycket med standup.

Bild: SVT

Annons