Charlotte Perrellis plötsliga utseendeförvandling

Charlotte Perrelli

I veckan delade Charlotte Perrelli en bild på sig själv på sin Instagram. Nu reagerar följarna starkt på artistens nya utseende. ”Detta är din snyggaste look ever”, skriver en följare på bilden.

Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest framgångsrika artister och har varit det enda sedan hon vann Melodifestivalen 1999 med megahiten Tusen och en natt. Sedan dess har hon ställt upp i musiktävlingen fem gånger och tog hem tävlingen ännu en gång 2008 med låten Hero.

Förutom Melodifestivalen har hon släppt tio soloalbum, gjort fyra böcker, producerat ett eget vin, släppt både sminkprodukter och flera klädkollektioner.

Tidigare var stjärnan gift med dansaren Nicola Perrelli, som är bror till Vito och Emilio Ingrosso, paret fick två barn ihop, sönerna Angelo och Alessio. De var gifta i fem år men 2008 gick de skilda vägar. Sedan 2015 lever Charlotte tillsammans med entreprenören Anders Jensen, som hon också har två söner tillsammans med, Adrian och Alvin.

KÄRLEK Bonde-Susannas fina hyllning till Hannes efter förlossningen

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensens lyxsemester i Marbella

För de som följer Charlotte på sociala medier har förmodligen inte missat att hon och Anders har ett sommarhus i Marbella. Och under hela sommaren har den stora familjen befunnit sig just där för att njuta av lite sommarsemester. Alla barnen har också varit med stora delar av tiden samt Anders dotter Izabella som också var på besök. På Charlottes sociala medier har man kunnat se att semestern har bestått av sol, bad, lyxiga båtturer, padel och andra lyxiga aktiviteter med hela familjen samlad.

Men när semestern var slut var det dags för Charlotte att direkt inta scenen igen och börja jobba. Först besökte hon Allsång på Skansen och nu senast var hon på säsongsavslutningen av Lotta på Liseberg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Charlotte Perrelli har ändrat frisyr – till följarnas stora glädje

Innan Charlotte gick ut på Lisebergsscenen delade hon med sig av en selfie där hon nyss hade fått håret fixat. Hon har klipp det kortare och färgat det mörkare.

Till bilden skriver artisten: ”Ny frisyr och hårfärg inför Lotta på Liseberg”.

I kommentarsfältet går det att avläsa att följarna tycker att Charlotte strålar i sin nya frisyr. Även artistens kändisvänner håller med om att den nya frisyren klär henne.

Anja Pärssons fru och designern Filippa Radin har kommenterat Charlottes bild och skrivit: Så satanas snygg!

PR-geniet Christina Saliba håller också med: ”Detta är din snyggaste look ever. Du vara galet snygg i TV rutan. Du ägde, skriver hon.”

”Fiiiin!!!”, skriver festfixaren Micael Bindefeld instämmande.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund om semestern efter skilsmässan från Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Bilden avslöjar Alice Stenlöfs återförening med ex-pojkvännen Jireel

FOTO: TV4, Claudio Bresciani/TT

Senaste nytt