Patrick Ekwall om flyttplanerna med dottern Tindra

Patrick Ekwall med dottern Tindra

TT, Instagram
I februari drabbades Patrick Ekwall av den stora sorgen att förlora sin fru Hanna i cancer. Ett halvår efter tragedin berättar nu Patrick Ekwall om framtidsplanerna med dottern Tindra: ”Skapa något nytt”.

Förra årets kom det tuffa beskedet att Patrick Ekwalls fru Hannah Ekwall drabbats av bröstcancer. I februari tog hon sitt sista andetag och lämnade efter sig maken och dottern Tindra. Efter den stora sorgen berättar nu Patrick hur han försöker få livet att gå vidare för honom och dottern Tindra.

OKÄNT Olivers svåra sjukdomskamp bakom kulisserna

Patrick Ekwall om sorgen

Efter Patrick Ekwall drabbats av den stora tragedin i februari öppnade Patrick upp om sorgen i en intervju med P4.

– Jag brukar säga att jag hade tre värsta mardrömmar, mina värsta skräckscenarion som jag var livrädd för. Det ena var att Hannah skulle lämna oss. Det andra var att jag skulle behöva berätta för Tindra att hennes mamma skulle dö, berättade Patrick innan han fortsatte:

– Och det tredje var begravningen. Det var de tre värsta tänkbara mardrömmarna som jag kunde tänka mig. Det har vi tagit oss igenom nu. Det har varit extremt smärtsamt och jobbigt och slitsamt. Men det är bakom oss nu och därför känner jag att vi kan ta oss framåt och försöka leva det liv som Hannah ville att vi skulle leva.

Patrick Ekwalls framtidsplaner med dottern

Nu berättar Patrick Ekwall om framtidsplanerna med dottern Tindra och en potentiell flytt till Spanien.

”Nya tag. Nya tider. Nya möjligheter? Jag vill tro och hoppas det, för hur mörkt, smärtsamt och sorgligt livet än kan vara ibland så vill jag se framåt.” skriver Patrick på Instagram.

”Skapa något nytt med Tindra, jag funderar på lägenhet i Marbella. Hitta nån sorts rutin som gör att jag kan fortsätta jobba med allt det jag älskar; göra TV, skriva (och spela) fotboll, designa skor/kläder, podda lite, fixa projekt i huset, hänga med vänner och kollegor, göra livet enklare för mina barn. Och leva så mycket av det liv som trots allt finns här och nu. Det ska gå, det måste gå.” skriver Patrick Ekwall.

LÄS OCKSÅ: Anna Lindmarkers första offentliga ord efter maken Lars Weiss död

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons lycka med 7-åriga sonen William

FOTO: Instagram, Patrik C Österberg/TT

SENASTE NYTT!