Robin Bengtssons lycka med 7-åriga sonen William

Robin Bengtsson och sonen William

Robin Bengtssons son William ska börja i skolan och detta var Robin snabb med att visa upp.
Och det råder ingen tvekan om att han är en stolt pappa.
Se gulliga bilden på 7-åriga William här!

Robin Bengtsson, 31, slog igenom i Idol år 2008, hans audition imponerade på juryn som då bestod av Anders Bagge, Laila Bagge och Anderas Carlsson. Det gick så bra i programmet att han slutade på en tredje plats. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt, han har ställt upp i Melodifestivalen flera gånger och vann dessutom år 2017 med låten I can't go on.

Han är idag tillsammans med proffsdansaren Sigrid Bernson, 32, de två fann varandra i Let's dance 2019 och bekräftade att de var ett par i december samma år. Robin har sedan en tidigare relation en son med namn William, 7. Nu visar Robin upp sin lycka för sonen.

IHOP IGEN? Bilden avslöjar Alice och Jireels återförening

Robin Bengtsson är tillbaka på scenen igen

Robin Bengtsson medverkade i Melodifestivalen 2020 med låten Take a chance, då lyckligt ovetandes om att det skulle dröja bra länge innan han fick uppträda på en scen och inför publik igen.

Coronapandemin slog till och för många artister har de inneburit noll jobb. Men Robin verkar minst sagt haft saker att göra ändå då han och Sigrid köpte hus 2020 och renoverade hela vintern och våren, något som Hänt skrivit om tidigare.

Nu har Robins karriär tagit fart igen och han har flera planerade spelningar framför sig. Artisten har redan turnerat runt Sverige för ett par spelningar, detta berättade han om på Instagram och fick stor respons.

”Äntligen är det dags att få åka land och rike runt och träffa er, livepubliken! Smygstartade i Boden förra veckan och det var en fantastisk känsla. Det tillkommer fler datum, håller er uppdaterade! Vilken stad vill ni att jag kommer till i höst? Njut nu av den sista varma och soliga dagen på ett tag. Det ska jag göra.”, skrev Robin om att få uppträda igen.

Robin Bengtssons lycka med 7-åriga sonen William

Robin, Sigrid och William är en liten kärleksfull familj. William är som tidigare nämnt Robins son.

Ifall Robin och Sigrid har planer på gemensamma barn svarade Sigrid på nyligen i en intervju med Hänt.

– Just nu så tar jag och Robin det lite som de kommer, det är ju skönt att jobbet har börjat dra igång nu äntligen både för mig och Robin, sa hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Både Robin och Sigrid delar ofta med sig av bilder på William och denna gång var inget undantag. William har nämligen börjat skolan igen, vilket Robin var snabb att visa upp.

FOTO: Instagram

Så fin far och son-relation, all lycka till familjen!

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Ebys pik till Lotta Engberg i Efter fem

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund om semestern efter skilsmässan från Martin Stenmarck

FOTO: Christine Olsson/TT / Karin Törnblom/TT